Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go usidlic?? pomocy

Polecane posty

Gość gość

zacznę od początku, poznałam mężczyznę 9 lat starszego, bardzo bogaty..nasze pierwsze spotkanie odbyło się prawdę mówiąc z mojego zaciekawieniem..po 1 spotkaniu stwierdzilam, że wcale mi się nie podoba, jak i też nie specjalnie mamy wspólne tematy. jednak dałam się namówić na.kolejne spotkanie..na neutralnym gruncie..po czym zaproponował wyjazd na weekend, nie wiem co mna kierowało, ale zgodzilam się, nadal nie był to mój typ..więc nie wiem, czy imponowaly mi jego pieniądze, czy cholerna inteligencja. wieczorem w hotelu oglądaliśmy film skończyło się na seksie..od tamtej pory nie mogę przestać o nim myśleć, podoba mi się strasznie, cały czas myślę co robi, za jakiś czas znowu razem wyjeżdżamy, on chce się ze mna spotkać, ja w tej chwili się boję i wolę odczekać ponieważ wiem że zaczelabym się angażować, a to nie mężczyzna, który chce się wiążąc, pewnie takich jak ja ma dziesiątki ..jestem pewna że spotyka się też z innymi ma masę ładnych znajomych, nie wiem co robić..to zauroczenie ale bardzo bym chciała żeby ze mna był..pytałam ostatnio czy chce się ze mna spotykać tylko z powodu sexu on odpowiedział że jestem wyjatkowa i jest całą masa innych powodów, nie porozmawiam z nim przecież teraz jakie ma zamiary wobec mnie bo przecież nawet dobrze się nie znamy on niewiele o mnie wie..pomocy co robić nie chce go stracić

Niestety, kobiety tak mają, że po seksie natychmiast są zakochane. Mężczyźni dokładnie odwrotnie :)

Gość gość
Na 100 % chce się spotykać tylko i wyłącznie na seks. Nie angażuj sieę ten typ tak ma.

Gość gość
nie porozmawiam z nim przecież teraz jakie ma zamiary wobec mnie bo przecież nawet dobrze się nie znamy on niewiele o mnie wie..pomocy co robić nie chce go stracić Buhaha

Gość gość
Niom, nabierają przekonania, że oto przelecieli kolejną szmatę...

Gość gość
dokładnie. Przed seksem to zesrać się chcą, tak latają za kobietą. A jak już do tego dojdzie, to nagle im się odmenia! Jełopy. Sami nie wiedzą, czego chcą.

Gość gość
to nie jest tak że teraz przestał się odzywac..nadal pisze, chce się spotykać, mówi że dla mnie ma czas zawsze..ale chodzi o fakt że mam poczucie że z tego nic nie będzie, odczuwam jakby on nie miał w planach nigdy się wiążąc,.na 1 spotkaniu mówił, że nigdy nie był w związku bo traktuje to bardzo poważnie i zwiąże się dopiero wtedy gdy trafi na ta jedyna (ma 30 lat)