Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z dużym biustem zawsze znajdzie faceta,płaska nie zawsze

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej,

Gość gość
Jestem płaska i mam faceta bo nie przejmuję się głupotami.

Gość gość
Co za bzdury ja noszę D-F a faceci wolą drobniejsze dziewczyny.Liczy sie wszystko,dziewczyna nie moz\e byc gruba.

Gość gość
Faceci nie lubią chłopięcych.

Gość gość
jak ktos myśli że tylko grube maja biust to chyba nigdzie poza swoją wieś nie wychodził albo podstawówki nie skończył masakra :O ja ważę 52 kg a mam 95 w biuście , rozmiar D , tak mi urosły pomimo że jestem szczupła a czasem grube baby maja mały biust :O

Gość gość
Ale z dwojga zlego wola chłopiecia niz za grubą.Ja widze ze dziewczyny nawet bardzo szczupłe,maja większe branie od grubych co maja czym oddychać,takie to maja nikłe branie.

Gość gość
Ale 75D?

Gość gość
12:17 to jesteś wyjątkowa. racja, gruba tez może być płaska, ale zobacz. Skoro faceci mają wybierać pomiędzy grubą cycatką a szczupłą i płaską to wybiorą tą drugą. No chyba, że pojawisz się jeszcze Ty, to wtedy wola oczywiście taką.

Gość gość
Gowno prawda ja jak bylam szczupla mialam male d spotykalam normalnych facetow a jak teraz mam h i 59 wage to same zboki leca na duze cycki ..

Gość Blondas z Krakowa
Płaska kobieta nawet jak ma ładną twarz to jest tylko 50% kobiety w kobiecie. Cyce muszą być i basta!

Gość gość
mam male i faceci na mnie leca, ostatnio nawet 10 lat mlodszy chcial rzucac zone i dziecko dla mnie, ale kazalam si ejemu bujac :D wiec lipa, z grubymi to fakt nie maja brania, te bez wciecia w pasie tez :P

Gość gość
Gośc 12:25 jesteś pewna ze chciał rzuvcic dla Ciebie żone?Pewnie to były bajeryzeby zaciagnac Cie do łóżka.I co chcesz tym postem udowodnic?

Gość gość
No szczupłe moga miec piersi duże,ale autor napisał to tak jakby tylko biust był ważnya ważna jest cała sylwetka.

Gość gość
jestem pewna :) i dodam,m ze zonka calkeim spore miala, ale byla oziebla, nie zaspokojala go, nudna w lozku, to jest to co sie liczy ;)

Gość gość
A byłas z nim w łóżku?

Gość gość
nie i on dobrze wie, ze tak szybko by do niczego nie doszlo, widzialam wiadomosci, ktore wyslal zonie mozna juz pow bylej zonie i jej odpowiedzi, slyszalam co rozmawiali przez tel nie jestem frajerka :D nie boj zaby.. to sa wlasnie faceci, moze byc potwor byle byl otwor, ona z geby tez pieknoscia nie jest raczej taka przasna oderwana od pluga kurka domowa :P

Gość gość
A o czym pisał ze swioja żona,to dziwne ze tak naiwnie wierzysz ze naprawde chciał ja dla Ciebie zostawić.

Gość gość
nie jest ze mna, a ja zostawil i juz szuka innej, nie rozumiesz facetow , ile masz lat?

Gość gość
Z zona się mu nie układało,a Ciebie chcioał zaciagnac tylko do łózka to ze chcial od niej odejsc to nie znaczy ze z twojego powodu.Facet chciał byc wolnyi wreszcie bzykac INNE bez zasbowiazania rozumiesz?

Gość gość
nigdy nie czulas, ze facetowi naprawde na tobie zalezy? :) owszem sa tacy, co chca ruch** wszystkie, ale nie kazdy.. pozyjesz troche to sie przekonasz

Gość gość
Ty naprawde myslisz ze mu na Tobie zależało?Zaciagnał by Cie do łózka,i by sie zmył.

Gość gość
bzdura. najważniejsza jest uroda. Nie widziałam jakoś żeby faceci się zabijali o brzydkie/przeciętne, a cycate baby. Ładna i jeszcze najlepiej szczupła zawsze ma branie nawet jak ma rodzynki albo skarpety:D

Gość gość
Uroda rzecz gustu.

Gość gość
bo jak dziewczyna ma np 175 wzrostu to przy szczuplej wadze bo moze prawie nic nie jesc to bedzie wazyc 52 kg a biust ma dalej duzy bo adekwatny do sylwetki po prostu i generalnie sie wydaje sredni

Gość gość
Ideał to szczupła ze średnim i ładnym biustem takim w rozmiarze C. Rodzynki w rozmiarze A ładne nie są, no nie oszukujmy się

Gość gość
No właśnie nie oszukujmy się, że płaskie są seksowne. Takie ze średnim już bardziej.

Gość gość
A co myślicie o kobietach ze sztucznym biustem? Jestem po operacji teraz mam 70 G nie są to giganty tylko jędrne i ladne;) mojemu facetowi nie mieszczą się w dłoni. Tylko proszę szczerze bez zazdrosci i zawiści. Dziekuje

Gość gość
bab z dużymi cycami się nie szanuje tak powiedzał pewien facet do swojej żony która miała spory biust ( impreza u znajomych,gość był na rauszu)