Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKANIUNIA

KOMORNIK

Polecane posty

Gość KIKANIUNIA

Mam zajęcie komornicze na rachunku bankowym. Niebawem mi się skończy kwota wola od zajęć. Pytanie: jak żyć, skoro komornik będzie miał prawo odebrać mi całe wynagrodzenie? Nawet do MOPSu nie ma sensu iść, bo oni przy kryteriach dochodowych NIE BIORĄ ZAJĘCIA pod uwagę. Niestety większość zakładów pracy, nawet 99% zmusza do zakładania konta jak się podejmuje pracę, gdyż tego wymaga układ zbiorowy. Wychodzi na to, że osoby z komornikiem NIE MAJĄ NA CHLEB. Czy jakoś da się załatwić, żeby zostawało cokolwiek na życie? Mam 2 dzieci i zostaje mi tylko 200zł rodzinnego.

Gość byznesmen
załóż inne konto i podaj nowy numer pracodawcy siroto jedna bezmyślna :o

Gość Pierniczekkkk
No to wszystko generalnie jest bardzo nie fair. Ale zalezy bardzo z jaka kancelaria czy prywatnym komornikiem na się doczynienia, większość to fakt, jest strasznie nie do obejścia, nie da się dogadac i generalnie metody rodem z komuny. Ale sa ludzie, którzy robia to jak ludzie, a nie bandyci http://komorniksadowygdansk.com.pl/ oczywiście niestety mialam kiedys okazje miecy z nimi cos wspolnego, ale nie było najgorzej jak na tak nieprzyjemne sprawy