Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elakamyk

czy próbowałyście masować facetowi prostatę

Polecane posty

Gość elakamyk

Podobno to dla nich totalny odlot, tylko sami o tym nie wiedzą bo wstydzą się żeby kobieta ich ram dotykała. Ja postanowiłam że dzisiaj mojego wieczorem trochę upiję i wtedy nie będzie tak protestował. Nie wiem tylko do końcq jak się za to zabrać, i na co uważać żeby nie zrobić mu krzywdy. Czy ktoś może mi coś poradzić? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość gość
mojemu kochanemu robie loda i uwierz, czuje się on o wiele lepiej i dziękuje mi za to po wszystkim..

Gość gość
Jak? Normalnie. Rękawiczka, jakiś krem i tyle. Dwa palce w tyłek mu wsadzasz, jedziesz w kierunku pępka i na pewno znajdziesz. Uciskaj tylko nie za mocno. Odjazd dla faceta gwarantowany.

Gość gość
Zwariowałaś? Dwa palce? A może całą rękę od razu. Delikatnie, powoli i jednym paluszkiem próbuj.

Gość gość
Ja podczas robieni prostaty obciągam meżowi członka ma ogromny wytrysk wtedy i spijam wszystko do kropli.

Gość gość
Za nic nie dalbym wepchnac sobie palca w tylek!

Gość drp
Ja miałem kilkukrotnie taki masaż i rzeczywiście jest on bardzo przyjemny... Rzeczywiście dobrze jest otwór dobrze nawilżyć śliną, kremem - wedle uznania. Ja jednak miałem taki masaż robiony bez rękawiczek i byłem wniebowzięty. Tylko radzę uważać, ze zbyt długimi paznokciami i oczywiście trzeba wyczuć odpowiednio nacisk tego punktu...

Gość gość
Jaki palec w tyłek ha ha ha ha wystarczy masować miejsce między nasadą członka a o***tem jest to miejsce, takie twarde i tam jest prostata:) Ja uciskam rytmicznie gdy pieszczę jego penisa, zawsze gdy tam go zaczynam dotykać to szybko mu staje i robi sie taki twardy :)

Gość baryka
ja lubię masować i byc masowanym tam, rozkosz!!!

Gość drp
Z palcem w tyłku jest przyjemniej, bo palec ma bezpośredni kontakt z gruczołem prostaty... Polecam poeksperymentować

Gość gość
Predzej bym sie posral niz wsadzil calego palca.

Gość gość
Tak :-) Wystarczy zobaczyć tą minę tuż po, te rozedrgane nogi i przytulić się do trzepoczącego serduszka i już wiesz nawet nie musisz pytać jak było. Praktykujemy podczas sexu oralnego. Koniecznie z nawilżeniem i skroconymi paznokciami. Masaż prostaty jest znany od czasów starożytnych ale u nas lęki o ewentualne skojarzenie ze środowiskiem homoseksualnym i jakieś takie wręcz zacofanie odnośnie tej strefy męskiego ciała występuje. Ale ok. Średnia krajowa niech sobie będzie jaka jest, najważniejsze żeby kobiety skore do eksperymentów trafily na równie otwartych mężczyzn i wystarczy. Wowczas wszyscy będą szczęśliwi.

Gość gość
Co więcej zakupilismy masazer prostaty i. .. To byly dobrze wydane pieniądze. Ale tak jak pisalam- nie wszystko dla kazdego.