Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak facet mnie olał tzn ,że jestem wg niego brzydka??

Polecane posty

Gość gość
Zachowywaliśmy się jakbyśmy byli w związku , poza tym on snuł jakieś plany na naszą przyszłość więc byłam przekonana ,że jestesmy razem, ale też to nie było tak ,że sobie powiedzieliśmy " od dzisiaj jesteśmy parą"

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji.

Gość gość
Dlaczego wy jesteście takie łatwe? :D

Gość gość
A duza róznica wieku was dzieli?

Gość gość
gość dziś Zachowywaliśmy się jakbyśmy byli w związku , poza tym on snuł jakieś plany na naszą przyszłość więc byłam przekonana ,że jestesmy razem, ale też to nie było tak ,że sobie powiedzieliśmy " od dzisiaj jesteśmy parą" Tzn. nieoficjalnie.

Gość gość
rany, co wy ze niby jestem łatwa? :O to miałam na niego czekać kilka lat czy dopiero po ślubie isć do łóżka? niektózy tu chyba tylko szukają czegoś żeby się tylko czepić :O

Gość gość
dokładnie 10 lat. Ja mam 22, on 32

Gość gość
gość dziś rany, co wy ze niby jestem łatwa? to miałam na niego czekać kilka lat czy dopiero po ślubie isć do łóżka? niektózy tu chyba tylko szukają czegoś żeby się tylko czepić Ty naprawdę jesteś skonczona idiotka. To już nawet nie chodzi o to po jakim czasie idziesz z kimś do łóżka. Niektóre pary idą po pierwszym spotkaniu i mają się dobrze. Facet nie musiał się starać o ciebie.

Gość gość
Ja cie autorko doskonale rozumiem bo byłam w podobnej sytuacji, tyle że mi wprost zaproponował zwiazek, myśle ze to naprawde nie jest w porzadku ze strony faceta skoro robi dziewczynie nadzieje a potem urywa kontakt:-(

Gość gość
nie musiał sie starać? wręcz przeciwnie od miesięcy za mną latał ,a ja nie chciałam nic więcej...

Gość gość
ma 32 lata, stary wyga, pewnie nie jedną już tak wykorzystał

Gość gość
pewnie nie jedną...sam mówił ,że w poważnym związku nie był ze 2 lata...ale jakoś nie pociesza mnie to wcale :(