Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wolicie jak kobieta jest szczera i otwarta czy jak udaje trudna do zdobycia

Polecane posty

Gość gość

czy wolicie jak dziewczyna was olewa itp i musicie sie napracowac, czy jak od razu okazuje wam zainteresowanie? szczere odpowiedzi prosze

Gość gość
no ciekawe:D

Gość gość
Jak jest szczera i otwarta. A czy uda się od razu zdobyć czy nie, nie ma znaczenia. Byleby nie była zakłamaną bladzią wychowaną na poradnikach niby jak zdobyć mężczyznę :P

Gość gość
szczera, otwarta, usmiechnieta, ale nie łatwa (w sensie wada nietrzymania razem nòg)

Gość gość
wole, jak jest otwarta i wykazuje zainteresowanie, jeśli olewa to i ja olewam księżniczkę

Gość gość
to jest zbyt ogólnikowe pytanie,co znaczy szczera i otwarta ?i co znaczy udaje?,a może jest zajęta lub boi się ze ty jesteś zajęty..pomyśl.Może te ograniczenia to odpowiedz .

Gość gość
Ja jestem trudna do zdobycia i faceci za mną latają.

nie ma na to reguły miałam chłopaka któremu nie dałam się pocałować ani na na 4 randce i 5 nie było spotkaliśmy się potem przypadkiem ze 3 razy i powiedział że przecież go nie chciałam a chciałam i to bardzo ale nie tak szybko...

Gość gość
"szczera, otwarta, usmiechnieta, ale nie łatwa (w sensie wada nietrzymania razem nòg) " g****o prawda! te co nie trzymają nóg mają facetów a te co " j/w" same jak palec! :O

Szcerośc u kobiety powinna byc na pierwszym miejscu. Rzecz jasna każda kobieta powinna miec swoj umiar czy też godnośc .

Gość gość
mam na mysli taka sytuacje, ze kobieta bardzo leci na faceta, do takiego stopnia, ze ma ochote na seks od razu, ale musi sie wstrzymywac bo on uzna sobie, ze jest d****a

Gość gość
Ja jestem trudna do zdobycia i faceci za mną latają. tylko ci, ktorzy chca dowiesc kolegom, ze i tak cie zalicza

Gość gość
Ja jestem trudna do zdobycia i faceci za mną latają. tylko ci, ktorzy chca dowiesc kolegom, ze i tak cie zalicza Nie d****arzu, bo jestem w zwiazku i oni mnie nie interesuja, ale lubię się pobawić, poflirtować. Widzę jak jest. Na mnie lecą bardziej niż na wolne koleżanki, które się nadstawiaja i pozwalaja na macanki i to publiczne.

Gość gość
gość dziś latają bo masz chłopaka a i tak flirtujesz więc jesteś łatwa i mogą jakby co spokojnie na jego konto:D hahaha

Gość gość
Nie daje im, więc nie jestem łatwa. Flirt to nic znaczacego.