Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam myśleć o moim facecie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, studiuję i dorabiam. Ze swoim chłopakiem jestem od 4 lat, on ma 27 lat i stałą pracę. Nigdy nie miałam parcia ślub, ale ostatnio czasem zastanawiam się, czy traktuje mnie poważnie i jako kogoś wyjątkowego i jedynego w swoim życiu, skoro nie spodziewam się, by zamierzał się oświadczyć. Sama już nie wiem, czy to wina tego, że głupieję, widząc po jak krótkim czasie związku ludzie się zaręczają, czy może coś w tym jest?

Gość gość
A czemu z nim o tym nie porozmawiasz? Nigdy nie rozmawialiście o przyszłości, mieszkaniu razem, dzieciach? Co obcy ludzie mają myśleć o twoim facecie?

Gość gość
Od dawna rozmawiamy o tym wszystkim, co wymieniłaś, ale to nie zmienia nic w związku. W rozmowach nie ustala się deadline'u dla pewnych etapów związku przecież, więc mimo tylu rozmów wiem i nie wiem zarazem, na czym stoję. Poza tym nie zapytam go, czemu się nie oświadczył i kiedy zamierza to zrobić.

Gość gość
To w końcu chcesz tego ślubu, czy nie? Bo trochę się motasz i chyba sama nie wiesz czego tak naprawdę chcesz. Chyba zaczynasz się nudzić powoli i zaczynasz szukać jakiejś świeżości w związku, ale nie wiem czy akurat oświadczyny to dobry sposób.