Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekawica

Ale się wkopalam... sytuacja z szefem.

Polecane posty

Gość rekawica

Zaczynając od początku. Mam 25lat i jestem bardzo nieśmiała. Rok temu zaczełam swoją pierwszą pracę w zawodzie i polubiłam swojego szefa. On jest odemnie 2 razy starszy. Niedawno powiedział mi że mógłby być moim ojcem (chodzi o wiek) i tak się też zachowuje. Jak jestem chora to z szafki wyciąga leki, zawsze pyta się czy pomóc, dużo rozmawiamy na tematy prywatne a ostatnio parę razy mnie przutulił jak miałam gorsze dni. I teraz nie wiem co z tym zrobić bo mi to wcale nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, chcę mieć go blisko. Tu nie chodzi o żadne romanse, możliwe, że brakowało mi takiej bliskości z prawdziwymi rodzicami. Czy taka zażyłość z szefem jest ryzykowna i czy to w ogóle jest normalne?

Gość gość
ale sie wkopalem bzykam podwladne :classic_cool:

Gość gość
Póki się nie zakochasz, albo póki on nie będzie chciał cię bzyknąć to ok, tylko lepiej rozluźnić jednak znajomość.

Gość rekawica
No z jego strony nie mam się czego obawiać (tak przynajmniej mi się wydaje, chociaż co ja mogę wiedzieć co siedzi w jego głowie). Boję się że mogę coś do niego poczuć. Próbowałam się oddalić ale brakowało mi go. Zawsze jak mu powiem, że gdzieś wyjeżdżam to mówi żebym uważała na siebie i takie tam. Jakbym coś do niego poczuła więcej to dopiero bym czuła się jak idiotka. Nie mogę też przestać z nim rozmawiać bo widzimy się codziennie. Czuję, że z każdym dniem zaczynam coś do niego czuć niestety.

Gość gość
Jesteś bardzo nieśmiała i zaczynasz się nakręcać, bo w końcu jakiś facet się tobą zainteresował, okazuje ci troskę, itp... tylko że to twój szef i do tego jest 2 x starszy, więc lepiej wyluzuj, bo nic z tego dobrego nie będzie, nawet jeśli z nim poromansujesz, to i tak nie masz co się łudzić na więcej. Unikaj rozmów o sprawach prywatnych, nie żal mu się, nie wypłakuj, nie tul się do niego, itp... trzymaj dystans i tyle.

Gość rekawica
Dzięki :) właśnie takiej rady potrzebowałam. Wiem, że nie idzie to w dobrym kierunku i nie może dobrze się skończyć. Dziękuję że nikt mnie tu nie wyzwał tylko dostałam konkretną radę. Zaczynałam się ostatnio gubić w tym wszystkim. Interesują się mną faceci, ale zazwyczaj jest to bardzo nachalne, 2-3 randki a już chcą czegoś więcej a to nie tak ma być. Troska...tego mi zawsze brakowało.

Gość gość
ty wieśniaro ty suko ty d***** i wodo na młyn odwetowców

Gość gość
Zdarza się :) ale szef, to szef... prędzej czy później takie "bliskie" relacje w pracy, tylko wszystko komplikują.