Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie smutno jest

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi.I nie wiem co napisać więcej.Ale chciałam cos napisać,bo jak sie piszę to sie cos robi i jest się mnioej samotnym. Chyba. A do kogo miałam napisac jak nie do siebie samej. Nie będe udawać,że kogokolwiek interesuje to,że jest mi smutno i że się boję.W głośnikach sobie leci California Dreamin a przede mną książki, ale jakos tak znów mi sie nie chce uczyć. Matura,studniówka,"rodzina". Wszystko=boje się. I chcę żeby było "po wszystkim". I żeby ktos przyszedł i powiedział pewnym głosem , że będzie dobrze albo jeszcze lepiej. I znowu nadchodza te dni,kiedy po przebudzeniu boje sie otworzyc oczy i wstać do codziennego życia,do obowiązków.

Gość gość
Matura, studniowka, za kilka lat przekonasz sie jak malo znaczace sa to wydarzenia w zyciu czlowieka :) Dlaczego rodzina piszesz w cudzyslowie?

Gość gość
A studniówka to stres? Na studniówkę nie poszłam, maturę zdałam dobrze a na studiach śmieję się z tego, że matura mogła być dla mnie trudna.

Gość gość
nie bedzie dobrze wyjdzie jak zawsze :classic_cool:

Gość gość
Cicho tam na gorze :) Dobrze bedzie, dziewczyno!

Gość gość
Mi tez bo jutro znow do pracy

Gość gość
nie martw się ja też kiedyś myślałam że matura to punkt kulminacyjny i jeśli to najgorsze minie to będzie z górki ale tak nie jest