Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek przerywany,

Polecane posty

Gość gość

cześć, 10 dni temu uprawialismy sex, byl bez prezerwatywy, n ie biore tabletek anty. był to stosunek przerywany, ale wiem , ze nie jest on w 100 % pewny jak i inne metody. jutr o powinnam dostac okres. jednakze nie odczuwam objawów. nie bolą mnie piersi jak zawsze to sie zdarzało, ani brzuch... po 10 dniach czytałam, ze mozna zrobic test, a najlepiej w ndiu w ktorym miala byc miesiaczka, zrobie jutro jak nie dostane. chciałabym sie zapytac, czy któraś z Was kocha się w ten sposób? jest tzw "precum", chyba tak to sie pisze. i nie wiem, czy na przyszłość stosować tę metodę zabezpieczania ?

Gość gość
dobra jesteś ..Stosunek przerywany , to nie jest metoda antykoncepcyjna ..

Gość gość
25 kobiet na 100 , ktore korzystają z stosunku przeywanego zachodza w ciąże po rocznym regularnym wspolzciu .. w przypadku prezerwatyw mamy 5 kobiet na 100 .. a tabletek 3 kobiety na 100 Wlaśnie dlatego stosunek przerywany nie jest wpisany jako metoda antykoncepcyjna .. Nie należy do metod antykoncepcji

Gość gość
Skuteczność tej metody (zbadano wedlug wskaznika pearla

Gość gość
To nie jest metoda antykoncepcyjna och małolaty gdzie w was jakaś odpowiedzialność brak słów.

Gość gość
jejku ok spoko, to nie jest metoda anty. ok. niektorzy jednak sie tak kochaja, dlatego pytam,

Gość gość
jak zwykle hejty, tragedia

Gość gość
Ja mam taki problem ,zę od ternminu okresu mija juz 4 dzien i nic kurcze a tez uprawialam stosunek przerywany i chyba jutro zrobie test ciazowy