Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

Gość gość

Bawidamek. Pewnie mu nie staje...

Gość gość
łeb siwieje mu duuu.pa szaleje :)

Gość gość
Nie ma realnego życia, to i puszcza się w necie:D

Gość
kiedy ja się dorobię swojego tematu?

Gość gość
lubię go bardzo

Gość gość
8 niebieskich nołlajfów tu klika i kilku gości . Nikt więcej.Trzeba spadać z tego forume

Gość gość
a mi obiecal ze mnie w koncu znajdzie...ciagle czekam :P

A Wilk da w morde kazdemu kto bedzie sie odzywal bez szacunku do Toledo:) To taki moj prosty Goralski przekaz na poczatek tej dyskusji:) Ja bardzo szanuje Toledo a nie moge powiedziec tego o wielu osobach na ERO choc pewnie w wiekszosci spraw mamy poglady rozne o 180 stopni:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
daj najpierw w morde Trevorowi, który nazwał cię cwelem wuju wilku. Odgrazałes sie a teraz głupa tu palisz?

Gość gość
no...masz mnie ;)

Wiec slucham autorze z jakimi pogladami Toledo sie nie zgadzasz? I co na ERO lub w realu robisz lepiej od niego? Bo na razie jestes czlowiekiem bez historii nawet nie jestes wstanie napisac pod wlasnym niebieskim nickiem zeby kazdy mogl sobie porownac jakosc twoich wypowiedzi i Toledo Rozumiem ze to frustrujace ze Toledo potrafi slowami doprowadzic do tego ze cipka kobiety splywa pozadaniem a Ty nie Wiec chlopcze ucz sie od niego wyjdzie na zdrowie i moze kiedys jakas kobieta z ERO zlituje sie nad toba i nawet zgodzi sie z Toba umowic A jak bedziesz pilnym uczniem Toledo to mozesz nawet liczyc ze zgodzi sie na seks w realu:) Na pierwsza lekcje proponuje pokazac swoje stalego nicka i wystapic z otwarta przylbica tak jak to zawsze robi Toledo:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
ja bym wolala buziaka :)

No jasne Magi, że wiem. A może masz takie powierzchnie, ze się zmieszczę cały na jednej piersi?? :P Gościu, bardzo chętnie, ale nie całuję się z nieznajomymi. Może na początek się przedstawimy? Mnie już znasz :)

Gość gość
Podobno Wilk to cwel :o

Gość gość
szkoda...bo ponoc dobrze caluje :P

Toledo przykro mi ale w jednym jestem na pewno lepszy od ciebie:) Mnie bardziej nienawidza na ERO i wzbudzam wiecej negatywnych uczuc:) Ale mysle ze jako madry zyciowo mezczyzna przyjmiesz z godnoscia ta porazke:)

Gość gość
wiec nasz romans konczy sie nim sie zaczal ;)

Gość gość
fatalny pocalunek nie mogl mnie zauroczyc ;)

do gość wczoraj Lekcja nr 2 gra wstepna z kobieta nie zaczyna sie od wlozenia jej w sucha cipke paluchów:) Po reszte lekcji zglos sie do Toledo:) Pamietaj tylko zebys sie umial zachowac i nie przychodź z pustymi rekami Toledo podobnie jak Wilk uwielbia alkohol wysokiej jakosci Bo w naszym wieku trzeba sie juz szanowac i dbac o zdrowie Ten kiepskiej jakosci zle wplywa na potencje:) A wiadomo:) "kobieta dobrze nie zerznieta nie chodzi i ciosa kolki chlopu na glowie" Zreszta nie ma sie jej co dziwic:) A nam lata leca wiec musimy dbac o siebie zeby z trudem sprostac tym demonom seksu kobietom:) Wiec oczekujemy ze w niedlugim czasie wy mlodsze pokolonie ulzycie nam w tym ciezkim obowiazku