Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

Gość gość
dobra dobra, a właściwie zezowata a tera robi dobrą minę :p

Awa, dziergasz, tzn. na drutach czy szydełkiem? Jak umiesz to zrób mi koronkowe stringi w rozmiarze XXXXXXL :P

Gość gość
Lafi szybciej będzie siatkę od rybaka wziąć :classic_cool:

Gość gość
:) ach te pomarańczowe kapturki ;)

Lafi ja nawet samymi palcami umiem:-D tylko czytam,że duży projekt się szykuje.:-D Te gwiazdki mnie rozwaliły,bo nie wiem pewna co za słowa użyłaś.lepiej ukośnik w słowo wstawiać.;-)

Gość gość
Przepraszam, szydełkiem to ja dziergam (wiedzą o tym na bacówce) :classic_cool:. Zamówienie stringi XXXXXL - przyjęłam :P

Dziękuję;) później poćwiczę, więc nie zdziwcie się wiązanki wulgaryzmów z mojej strony:) Umywam się, Bywajcie🖐️

Eve powinnaś się gdzieś ogłosić z tymi zdolnościami wiesz?to przepraszam niczego nie rozwiązuje jeśli się wcinasz w sprawy organizacyjne między mną a Lafi.:-D i mówię poważnie.:-D

Gość gość
Hej gnoju te czerwone kapturki są szczere a wy niebieskie smerfy latacie po topikach jak kot z pęcherzem

Gość gość
Mimo wszystko PRZEPRASZAM ( :P ) i już się nie wcinam :D

Wpadła Eve naprzepraszała,ale widzisz Lafi się spłoszyła.delikatna taka. Eh takie rozgrzane rączki miałam.:-p Co tam piszczy w kniei?ty tu ciśniesz z tą dziwną konstrukcją wspierającą po wszystkich oddziałach.:-D

Konstrukcja jest doskonała. W sam raz pod komendę: na ramę Bronię. Zresztą, nie tylko Bronia może tam się znaleźć :D

No i właśnie.Chodzą i krzyczą seniorze,staruszku-do tego wizja broni na ramie....a ja choć walczę,próbuję tak myśleć to wciąż cię kojarzę z intrygującym,atrakcyjnym panem w fotelu.:-p

senior, znajdz miejsce dla mnie.. na ramieniu oczywiscie. w ramach akcji nie lubienia chetnie bede noszona.. moze byc nawet na plecach ;)

Za stare moje plecy i ramiona, żeby Was wszystkie dźwigać, chociaż moja broń strzela bez zarzuty i jest w stanie poradzić sobie z całkiem niezłą armią :D