Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

do gość dziś To nie czytaj mam dwa tematy Wspolnota Poska Nocy Kupały 2 i Prawo Wilka na ERO Reszta byla tymczasowa juz dawno zglosilem je do usuniecia na redakakcja Kafe bez reakcji Jak spacyfikowalem Amstafa za to ze wszedl na temat Wadery i zwyzywal Wadere i reszte dziewczyn od k***w i najgorszych ktos chcac mi dopiec powyciagal wszystkie moje stare tematy i podbijal przez chyba 2 tygodnie stad to wrazenie ze jestem wszedzie Dwoch ludzi na ERO Amstaf i Jacek 81 ktorzy sie chamsko zachowywali juz nie robia tego z niebieskiego nicka Nowy w Miescie tez sie zmienil bardzo na plus Jak masz jakis pomysl jak z wyeliminowac chamstwo z pomaranczy to dawaj bo ja nie znam tego srodowiska i na razie nie wymyslilem nic lepszego niz ignorowanie a co jakis czas przypominanie im ze ich chamskie wpisy splywaja po Wilku jak woda po wyjsciu z jeziora bo uwazam ze to wazne zeby pamietali ze nie sa wstanie zlamac Wilka Ale jak masz jakis lepszy pomysl chetnie posłucham Jak wchodze na inny temat zawsze przestrzegam prawa ktore sam proponuje jako minimum do zaakceptowania dla 80% tych na ERO co odnosza sie do siebie z szacunkiem. Masz lepszy pomysl jak wyrzucic chamow z ERO lub tak ich spacyfikowac zeby siedzieli na wlasnych tematach i nie wpieprzali sie winne Chetnie poslucham i zmienie metody jak Twoje beda skuteczniejsze Jak masz ochote o tym pogadac wpadnij kiedys na Prawo Wilka na ERO Tylko z czyms konkretnym bo juz nie ma sily sluchac ze nic nie mozna zrobic Cale moje zycie polega na tym ze jak cos zaczynam to wielu ludzi nawet mi zyczliwych mowi ze to nie mozliwe A Wilk robi z Goralska zacietoscia swoje i wiekszosc rzeczy doprowadzam do szczesliwego finalu Prawo Wilka na ERO 1. Na temacie rzadzi niepodzielnie jego Tworca on wyznacza jego cele, zasady, klimat i decyduje kto jest a kto nie mile widziany 2. Jak komus jakis temat nie pasuje to 2.1 Nie wchodzi na niego 2.2 Znajduje taki ktory mu odpowida 2.3 Nie znajduje takiego zaklada wlasny

Gość gość
ja chcę wódki a ten drugi gość - którego pozdrawiam :D to nie wiem Wilku proszę nie odpowiadaj, daj się napić w spokoju

Ja nie czytam.mam prawo. Cze zboczeńcy moi ukochani. Luiza jak grać nie można???nie proś bym ci pokazała jak się gram,bo staną ci nie tylko suty:-D PSu ciebie tylko nawiedzona marysia vel ministrant nie lubi.przyjmij to na klatę i nie znikaj tak z pola widzenia bo tęskno mi za twoim słowem.

Wilk ucieka juz z wielkiego miasta w dzikie góry do Bacowki z bali nad jeziorem z wielkim kamiennym otwartym kominkiem:) Zycze wam rownie udanego milego weekendu:)

T.tobie naleje wódy do niekapka.:-Drozcieńczyć,czy dasz radę na żywca? Naju rozlewam żołądkową,żeby motyle poczuć.chcesz pij...ale już wiem,że jakiś problem z tym będzie.:-D:-p

Gość gość
PS-u ja ciem lubiem ;) Nie lejcie T. wódy bo Go rano nie docucę :D Pielęgniarka T.:classic_cool:

Gość Najszybszy w mieście
Awaria żołądkową ?:O a nie może być Fin?

O hoo.!!.to w Ciechocinku niebieskie tabletki zaczęli do owsianki dodawać ? ...zawsze twierdziłam, że w tych kurortach dla seniorów dobrze karmią ;):D

Sobotni poranek. Budzi się dziewczyna u poznanego dzień wcześniej na dysce chłopaka. Rozgląda się po pokoju i mówi - Ooo, mieszkanie też masz malutkie...:D:D:D >>> Zmywam się:) Bywajcie🖐️

Boska, to taka promocja dla ZBOWiDowców :D Jak w Matrixie, dostałem dostałem do wyboru białą i niebieską tabletkę. W białym chodzą pielęgniarki, wziąłem niebieską, żebym sam doszedł :D