Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1992

chłopak i jego koledzy

Polecane posty

Gość smutna1992

witam. jestem z chłopakiem rok i 9miesięcy od kilku miesięcy strasznie mnie olewa dla kolegów np do nich jeździ codziennie a do mnie rzadko wtedy kiedy jest szkoła i musi albo wcale.. jak ja chce do niego przyjechać to mówi że nie mogę ale tak kolega do niego chce to może zawsze kiedy chce i mi powiedział że nie chce się ze mna widzieć a z kolegami chce.. i to codziennie. wczoraj jeszcze mi powiedział taki tekst : przyjaciół ma się jednych a dziewczynę nie i się ja zmienia. a ci koledzy to zawsze mówił że to nie są przyjaciele tylko koledzy. ale jak on mi może takie teksty mówić i tak się zachowywać. w czwartek cul u mnie tydzień temu a do kolegów jeździł przez ten tydzień kilka razy a do mnie wcale. ja do niego raz pojechałam a teraz chciałam przyjechać to mówi że nie mogę

Gość gość
trochę godności głupia dziewczyno!

Gość ZnudzonaKiepskimŻyciem
Ten facet Cię olewa i nie traktuje poważnie. Daj sobie z nim spokój!

Gość smutna1992
też tak myślę ale on uważa że jak nam się nie układa czasami to że koledzy są na równi ze mna lub są ważniejsi i gada że traktuje mnie poważnie kocha ale mówi że nie wyobraża sobie przyszłości ze mna i nie wiąże przyszłości że mna ślubu wcale nie chce ale chce ze mna byc przecież każdy chłopak jak chce być z dziewczyna to po to jest żeby kiedyś z nią mieć ślub dzieci i mieszkać być małżeństwem a nie tak jak on .. i że koledzy zawsze będą a dziewczynę się zmienia: (

Gość gość
facet ma pasje, znajomych i nie musi siedzieć z tobą w domu zajmij się sobą i ogarnij się

Gość smutna1992
pasją nazywasz codziennie prawie jezdżenie do kolegów a do dziewczyny wcale?i to że kolega może do niego przyjść kiedy sobie ze chce a dziewczyna jak chce dwa razy wt ciągu dwóch miesięcy czy czterech do niego przyjechać i nie może?

Gość smutna1992
i że kolega powie mu 7 dni pod rząd przyjedź do mnie a on jedzie a kolega do niego 4 razy przyjedzie w ciągu dwóch lat a on do niego codziennie jeździ lub 4 razy w tygodniu czy 6a do dziewczyny wcale nie przyjdzie przez 2tygodnie? i jak seks uprawiamy to mówi że kocha mnie że chce być ze mna do końca życia i jestem dla niego najważniejsza i że traktuje mnie poważnie a później tydzień po seksie mówi że jestem na równi z kolegami? a pokazuje że koledzy są najważniejsi? i mówi że nie chce nic mieć ze mna ani dziecka ani ślubu ani mieszkać nigdy? a jak seks uprawiany to mówi że chce być ze mna do końca życia i traktuje mnie poważnie? a jak nie uprawiany to mówi że nie traktuje poważnie?

Gość smutna1992
i np jedzie do kolegi w pon i wtorek kolega przyjeżdża do niego w środę i później jak odjeżdża to za dwie godziny on jedzie do niego i na następny dzień znów jedzie do niego i na następny znów? a ze mna się tyle nie spotyka? i jak chce do niego w ciągu dwóch miesięcy czy trzech pojechać do niego dwa razy to mówi że ja nie mogę do niego przyjechać że nie chce się ze mna widzieć a z kolegami chce codziennie? a później mówi że mnie kocha?

Gość gość
No to chyba sama sobie odpowiedzialas kto dla niego wazniejszy. Przeciez chyba widzisz, ze cie kompetnie olewa i za taki tekst to bym powiedziala "to idz i szukaj nowej dziewczyny" ... Daj sobie z nim spokoj, widac mloda jeszcze jestes, wiec zaraz znajdziesz nowego chlopaka ktory bedzie z toba chcial spedzac czas i bedziesz dla niego najwazniejsza.

Gość smutna1992
też tak myślę :( głupio bo go kocham :(

Nie zastanawiaj się tylko go pogoń. Jeżeli woli kolegów nic dobrego z tego nie będzie. Nie proś się go o spotkanie. Jemu na tym związku nie zależy. Miej trochę godności i przerwij to.

Gość gość
ty nie kochasz jego (no bo za co?) tylko wyobrazenie o nim.....popatrz jaki faktycznie jest...warto takie cos kochac, i marnowac czas i uczucia?