Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mamuś roczniaków

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem mama już prawie rocznej dziewczynki. Sytuacja wygląda tak: gdy miała 3 tygodnie przestała budzić się w nocy do piersi ewentualnie raz się budziła ale to rzadko. Potem gdy skończyła szósty miesiąc zaczęła się budzić 3,4 razy do piersi i tak zostało aż do teraz

Gość gość
Dodam jeszcze ze nie działa podawanie czegoś innego do picia lub wyciszanie glaskanie itp. Działa TYLKO pierś

dziecko do 2 czy 3 roku życia ma prawo się budzic mój mały przestał jak miał 2 latka a malutki ma 8 mc i budzi sie wlasnie 3 razy a budzil sie raz wola o butelke i spi dalej mi sie wydaje ze poprostu chce mu sie pic bo woda mu wystarcza teraz na dworze chlodno w domu sie pali jest cieplo i moze chce malutkiej sie pić.a jesli ma potrzebe mleka no to daj nic sie nie stanie mój starszy przestał właśnie na dwa latka pic a i teraz niekiedy przez sen wola mama das butle? :-).

Gość gość
Męczy mnie to już, przecież zjada dosyć sporo na kolację to nie możliwe żeby za niecałe dwie godziny była znów głodna i co dwie godziny aż do rana.. kurcze chciałabym ją karmić jeszcze piersią ale jak tak będzie dalej to nie wiem czy się nie poddam...

Gość gość
Tez mam prawie roczna córkę od dwóch tygodni przestala się budzic na nocne karmienie a tak to budzila sie okolo 1 w nocy i potrzebowała sobie zjeść

Gość gość
Oczywiście rozumiem ze może się budzić raz czy nawet dwa razy ale nie co dwie godziny.. masakra jakas

ok. ale ile ona zjada podczas nocnych pobudek? Pewnie to nie głód ją budzi, a przyzwyczajenie i żeby cobie cyca pociumkać