Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za ładny dla mojej dziewczyny!

Polecane posty

Gość gość

Nigdy się za ładnego nie miałem, powiedział bym że jestem średnio przystojny. Mam jednak duży problem z dziewczyną z którą jestem już dłuższy czas, ona mówi że kocha mnie, ale jej nie podniecam, bo ona lubi brzydkich męskich mężczyzn, zarośniętych, olbrzymich, bardzo samczych. To dla mnie wielki życiowy zawód i powód do zgryzoty, bo ona mnie kręci i fizycznie i pod każdym innym względem! Nigdy nie miałem problemów w łóżku, kobiety sprawiały wrażenie bardzo zadowolonych i wiem że tak było, a ona prawie w ogóle nie ma ze mną orgazmów. Każdy potrzebuje spełnienia z partnerem więc myślę o związku otwartym.

Gość gość
żenada, co za załosny narcyz ? Koke jesteś ?

Gość gość
ładny może być gej mężczyzna jedynie przystojny.........

Gość autor postu
z tym ładnym to tylko słowo którego ona używa, ja się za takiego w ogóle nie mam. Czepiacie się słówka trole. Mam to pisać w cudzysłowie? OK - "ładny". dla większości dziewcząt jestem po prostu przeciętnie urodziwym facetem.

Ja też jestem za ładny na swoją, ostatnio przestała o siebie dbać i już rozglądam się za inną bo skoro teraz nie chce jej się malować to co będzie potem?

Gość gość
potem to ona przestanie się juz myć :) zmieniaj poki czas

Gość gość
nakladanie mazi na twarz, inaczej ''brudzenie'' nazywasz dbaniem o siebie? :o

Gość gość
malowanie się to nie nakładanie mazi, lecz w ten sposób kobieta poprawia swoją urodę

Gość gość
Niestety, są dziewczyny, które preferują typ urody neandertalczyka i każdy chłopak, który jest ładniejszy od szympansa jest dla nich mało męski, zniewieściały, właśnie "ładny". a ich zdaniem mężczyzna nie może być ładny. Masz dwa rozwiązania. pierwsze: zmień dziewczynę. Drugie, jeżeli jesteś w stanie zrobić dla niej wszystko proponuję pół roku ostro posuwać na pakerni a potem idź na mecz Legii z szalikiem Widzewa i w koszulce z napisem "jestem gejem". Wtedy zaczniesz być w jej typie.

Gość gość
Kobieta bez makijazu jest najpiekniejsza,no sa takie ktore tak sie pokazac nie moga:D

Gość gość
Wystarczy że będziesz śmierdział piwem, potem, benzyną i papierosami, i ona będzie szczęśliwa. 😴