Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rafał17

Niewielki trądzik

Polecane posty

Nie skarżę się na ten problem jakoś bardzo mocno, ale mam trochę wyprysków, których chciałbym szybko się pozbyć. Głównie mieszczą się na policzkach. Myślałem o tym żeby zastosować jakąś maść, ale nie wiem na co się zdecydować. Doradzicie mi?

Gość koralowa_rafa
Może spróbować np. pianki Lichteny - znajdziesz m.in w aptece (np. DOZ). Mają jedne z lepszych tego typu kosmetyków na rynku.

Gość gość
Finacea albo Lipożel Hasocderm, czyli kwas azelainowy w liposomach. Działa skutecznie, a nie powoduje efektów ubocznych w postaci przesuszenia, podrażnienia jak wiele innych rzeczy na trądzik.

Gość dysstynka
Spróbuj acne dermu, tylko trzeba być systematycznym przy jego stosowaniu ale warto

Gość gość
Nie, nie próbuj acne dermu, bo stracisz pieniądze. To to samo, co wyżej doradzany Lipożel/Finacea, tylko w mniej skutecznej formie.

Gość sasinka23
Z takim trądzikiem można również zawalczyć od środka stosują tabletki IQFACE.Na pewno wyleczą pryszcze które masz i zapobiegną powstawaniu nowych.

Gość gość
Iq face to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, dokładnie takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych. Mechanizm jest identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomeendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem: OSZUSTWO!!!!!

Gość gość
U mnie rewelacyjnie spisały się tabletki IQFACE.A nie mogę powiedzieć że moj trądzik miał lekko postać.Bardzo mocno miałam wysypane czoło i boki buzi.A po trzech miesiącach stosowania tych tabletek nie ma śladu po trądziku i blizny po starych wypryskach znacznie się spłyciły.

Gość kasiamak
Masz problem z trądzikiem? Na pewno nie szukaj jakiś kremów, które wcześniej wymieniły koleżanki one może i pomogą, ale na bardzo krótko a później sam efekt trądziku może się jeszcze zwiększyć. Ja czytałam dobry artykuł na ten temat wrzucę Ci go niżej może Ci pomoże :) http://www.zdrowie-publiczne.com.pl/artykul_medyczny_masz-tr--dzik--mo--esz-to-zmieni----471.html

Gość gość
Mnie pomógł acne-derm. Poleciła mi go pani w aptece i rzeczywiście działał. Oby wszystkim udało się znaleźć odpowiedni środek. Moja koleżanka stosowała zawsze maseczki z miodu i jej trądzik schodził - na mnie ta metoda w ogóle nie działała.

Gość lotta19
Jeżeli masz problem z trądzikiem to polecam zastosowanie tabletek IQFACE.Zamiast walczyć tylko kosmetykami które nie zawsze przynoszą oczekiwane rezultaty,warto zadziałać od środka bo problem tkwi w środku.Trzy miesiące i jest po kłopocie.

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gość
jak jest niewielki to zacznij go leczyc zanim nie zrobi się większy. Warto tez przejść się do dermatologa który może da jakies leki jeśli ten tradzik kiepsko wygląda. Jac z córką chodzę tu http://www.dermalergtrop.com i jesteśmy obydwie zadowolone.

Gość gość
Jak Twoj trądzik jest na razie lekki, to proponuję udać się do kosmetyczki na zabiegi przeciwtrądzikowe. Polecam zabieg firmy Thalgo o nazwie Thalgodermyl to zabieg leczniczy. Ja znalazłam salon, który wykonuje takie zabiegi na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gośćanita
Jeżeli masz trądzik to proponuje zastosowanie tabletek IQFACE .Te tabletki na prawdę spisują się świetnie.Sama byłam zaskoczona ich skutecznością mimo tego że mój trądzik nie należał do najlżejszych.Ja szczerze mogę polecić.

Czy jest to "niewielki trądzik" czy raczej "kilka krostek"? Przy niewielu krostkach sprawdzą się takie preparaty jak maść cynkowa stosowana punktowo, a jeśli jest ich znacznie więcej możesz spróbować dostępnych w aptekach maści: np. Benzacne, Brevoxyl, Acne-derm.

Gość gość
Zdecydowałam się na IQFACE ponieważ mój wygląd to był obraz nędzy i rozpaczy.Jestem w połowie kuracji i zmiany są dość wyraźne.Na dzień dzisiejszy pozbyłam się wszystkich ropnych wulkanów zostały tylko gdzie nie gdzie pojedyncze wypryski.Myślę że kończąc kurację będę już wyglądać normalnie.