DanielaWu 0 Napisano Listopad 12, 2014 Jaki dobry węgiel polecacie? Jakaś sprawdzona firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karina12321 0 Napisano Listopad 12, 2014 Ja znam dobrą firmę transportującą węgiel smarttrans.net.pl. Posiadają certyfikat jakości a ich węgiel sami używamy do ogrzewania domu już od jakis 3 lat i jesteśmy zadowolenia cieplutko i tanio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 taniopal.pl czesto promocje na dowoz i opal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 To prawda Smart Trans ma bardzo dobre opinie. Wiele znajomych u nich zamawia. Chyba jedyna firma, która sprzedaje węgiel na raty:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2014 Tak ja tam zamawiam wegiel w Smarttrans i jest bardzo dobry.polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2014 Masz racje wegiel z Smarttrans jest o wiele lepszy. Polecam. Ogrzewanie z Smarttransem wychodzi o wiele taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2014 ja też kupuję w Smarttransie już 3 rok i nigdy się nie zawiodłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2014 tez zamawiam wegile w smarttrans. maja tam swietne ceny faktycznie. Kazdemu polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 W Smarttransie nie ma problemów z dowozem. Bardzo szybko znalazł się u mnie opał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hubert Wol Napisano Marzec 1, 2018 Jeżeli zależy Ci na porządnym opale o wysokiej wartości opałowej to sprawdź ofertę hurtowni KGM https://kgmhurtowniaopalu.pl/oferta mają bardzo ceny węgla i ekogroszku, który rzeczywiście sprawdza się jeżeli chodzi o wartość opałową, niewielkie ilości generowanego popiołu oraz dobrą ceną z terminową dostawą do domu. Za świetny kontakt i organizację na pewno warto ich wyróżnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Ja od dawna zamawiam węgiel do swojego domu od firmy www.weglosmyk.pl i polecam ich wam. Mają wysokokaloryczny węgiel i dobre ceny. Osobiście zamawiam od nich ekogroszek i jestem z niego bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2018 Kilka już sezonów palę węglem z Multiwęgla http://www.multiwegiel.pl/ Mają dobre ceny bo to hurtownia. W ofercie mają węgiel z kopalni Silesia, ale też węgiel czeski. Kupowałem obydwa i mi odpowiadają, oba kaloryczne, czyste, bez miału i kamieni. Z transportem nie ma problemu - dowożą swoim samochodem na terenie całej Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fondek Napisano Wrzesień 11, 2018 Ja z własnego doświadczenia na pewno mogę polecić Ci abyś sprawdził ofertę Hurtowni KGM, która rzeczywiście przygotowała świetną ofertę w zakresie węgla oraz ekogroszka i nie tylko mowa tutaj o cenie, ale przede wszystkim wysokiej wartości opałowej, niskiej wilgotności oraz niedużych ilościach generowanego popiołu. Jeżeli jeszcze nie robiłaś zapasów na nadchodzący okres jesienno-zimowy to warto zajrzeć na ich stronę i kto wie może opinie oraz ich parametry Cię przekonają, pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 A kupował ktoś z was węgiel online? Bo nie mam jak zorganizować transportu do mojej wioski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 węgiel musi mieć odpowiednią czystość i energetyczność. informacje łatwo dostępne w necie. kazda handlująca weglem firma ma mieć odpowiednie papiery na ten węgiel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 tak ja kupuje na allegro kurier dowiezie ci na palecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fer Napisano Grudzień 5, 2018 Kiedyś sporo się rozglądałem za dobrym węglem aż trafiłem na firmę https://sklep.weglosmyk.pl/ Od nich zawszę otrzymuję dobry i wysokokaloryczny węgiel w korzystnych cenach. Polecam wam nawiązać z nimi współpracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marekmarecki Napisano Styczeń 21, 2020 Zobacz sobie na składzie Sobianek, u nich kupowałem wegiel i zadowolony jestem jak nie wiem. po pierwsze przywieźli pod dom, mają wegiel workowany ale i luzem, cenowo ok no i wybór jest duży. A węgiel najwyższej jakości, z certyfikatami https://sobianek.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baluu 0 Napisano Grudzień 4, 2020 No w Sobianek rzeczywiście maja wysokiej klasy opal. Wszystko sprawnie zawsze online iie zlatwic z nimi, lacznie z dowozem. Nawet teraz w czasach pandemii służą pomocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorecka 2 Napisano Czerwiec 26, 2021 Dobry wegiel kupuje na składzie sobianek i ma certyfikaty, jest tu i polski i zagraniczny wegiel, duży wybór i cenowo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach