Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leeokadiaa

Jak seks potrafi wpłynąć na człowieka...

Polecane posty

Gość Leeokadiaa

A więc od dluzszego czasu siedze na ERO, i zastanawiam się jak seks potrafi wpłynac na czlowieka. Po swoich doswiadczeniach stwierdzam, że mnie zmienil bardzo. Przy moim poprzednim partnerze czulam się inaczej. Związzek rozpadl sie przez dużo kłótni ale jednak seks byl skromnie mowiaz za je bi s ty. I wlasnie nigdy nie czulam sie tak jak teraz, bo zawsze czulam ze facetowi sie podobam, ze mnie pragnie, takie cos sie widzi w oczach ten wyraz twarzy jak ma ochote na seks ze mna i tak dalej. Teraz mam partnera od roku, a seks kojarzy mi sie tylko z wieczna frustracja i cierpieniem. Facet wiele razy mnie odrzucil, seks raz na tydzien i to tak mechanicznie na odwal sie. Facet nigdy nie mowi nic jak sie przebieram o moich piersiach i ciele, wgl nie rozmwiamy o seksie, bo jedynie jak rozmawialismy to bylo ze ja chcialam cos zmeinic by bylo lepiej a on wyzywal mnie od nimfomanek. Teraz nie umiem juz patrzec w lustro z usmiechem po prostu zatracilam cala swoja kobiecosc, czuje sie okropnie i to juz trwa od kilku miesiecy. Czy ktos mial podobne sytuacje ?

Gość gość
Zostaw tego frajera!

Zmien faceta skoro wpedza cie w kompleksy. Powinien cie wspierać przeciez nie zyjemy w srednioweiczu wszystko jest dla ludzi nawet wibratory..

Gość Leeokadiaa
wiele razy myslalam o rozstaniu ale bardzo go kocham... Od kiedy przestalam sie prosic o seks i wgl stwierdzilam ze po prostu bede korzystac z okazji jak on akurat bedzie mial cisnienie to jakos coraz czesciej sie kochamy.. no ale juz nie jest to samo, nie sciagam juz koszulki chce tylko pod koldra, nie mam ochoty na szalenstwa na nagosc itp (mimo ze na poczatku zwiazku moglam zrobic z nim WSZYSTKO w seksie) to teraz juz odczuwam jakis strach. Nie czuje sie pewnei, cos jakby sie wlaczylo jakas blokada przed nim. Kiedys moglam na pralce, w salonie na stole i wgl wszedzie a teraz nie dam rady , dodatkowo jeszcze slysze "jak ja mam sie podniecic jak nawet bluzki nie sciagniesz"....

Gość gość
Serio, ja na Twoim miejscu bym się mocno zastanowiła. Miłość nie powinna działać w taką stronę...

Gość Leeokadiaa
Wiem o tym i widze jak seks mnie zmienil. W sumie nie sam 'seks' tylko partner ktory pokazal mi ze chyba go nie pociagam.

Gość malina12344
Doznania które opisujesz, są dość bliskie tym, które ja odczuwam, wiem co masz na myśli, wiem jak to boli :(

Gość gość
czesc dziewczyny, mam ten sam problem z moim. Niestety my juz mamy dzeicko i jest jeszcze gorzej. Leosia, wiej jesli jeszcze mozesz. Ten facet Cie niszczy. Nigdy nie bedziesz z nim szczesliwa.