Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DanielaWu

labinteractive opinia

Polecane posty

Witam chciałam podziekowac firmie labinteractive, dzieki niej nie muszę zamykać swojej restauracji. Zajazd był moim marzeniem a od roku przynosił mi same straty, telefon do akgencji był ostatnia deska ratunku. Wystarczyło dwiescie złotych żeby zacząć zarabiać. Panie Tomku jesli Pan to czyta, to bardzo dziekuję. Daniela W.

Gość Bartek Lab
Bardzo miło czytać nam taką opinię. :) Cieszymy się, że pomogliśmy. Zapraszamy wszystkich do współpracy http://labinteractive.pl/

Gość gość
odradzam firmę!

Gość Czarlie
Idioci sami napisali sobie ta opinie... Jesli ktokolwiek wierzy w te ich pozytywne opinie w internecie to chyba zapomniał że firma zajmuje sie reklamowaniem innych firm a tymbardziej siebie. Filmu jest bardzo nieprofesjonalna a wiem bo korzystałem z jej usług.. Reklamowali moja firmę na zasadzie "kopiuj wklej" reklamę firmy badz produktów na forum. Każdy moze sobie to bez problemu zrobić. Każda pozytywna opinia jest wyssaną z palca autoreklamą bo wierzyć mi sie nie chce że ktokolwiek mógłby byc zadowolony z takiego wyrzucania pieniędzy w błoto.

Gość Czarlie
I Oczywiście ja rownież każdemu odradzam ta firmę

Gość gość
Jeśli ktos jest idiotką to ty! Póki co jeszcze mamy prawo do swobodnej wypowiedzi, jesli ktos załozył wątek bo jest wdzięczny za pomoc to po co to wiadro pomyj? Nie możesz przeboleć że ktos jest zadowolony? Moze podaj chociaz nazwę swojej fimy jedna z drugą ? Pewnie ta twoja firma jest na takim wygwizdowie że żadna reklama Ci nie pomoże.. Żyj i daj żyć innym.