Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Adam22

Nie wie czy mnke kocha.

Polecane posty

Gość Adam22

Witam znam moją dziewczyną od ponad roku a jesteśmy razem od kwietnia tego roku. Poznałem ją w Polsce wiec większość rozwinęło się przez internet, ale moje wizyty w Polsce bardzo nas do siebie zbliżył. Postanowiliśmy spr i ona przyjechała do mnie do Anglii. Wiem że to spory krok od razu mieszkać razem ale dobrze nam było razem. W domu mieszkali także moi rodzice oraz brat ale miało to być dla nas przejściowe do póki nie ogarniemy jej wszystkiego tutaj. Po paru miesiącach miała różne humory jak to kobieta. Zawsze starałem się jak mogłem żeby nic jej tu nie brakowało, i bylem dla niej najlepszy bo chciałem wypełnić pustkę po zestawieniu wszystkiego oraz pokazać że istnieją dobrzy faceci bo jej poprzedni był ch.... Nigdy nie mówiła mi że coś robię nie tak, ani jak jej źle wiec zawsze myślałem że wszystko jest dobrze. Od dwóch ostatnich miesięcy była bardzo obojętna, brak ochoty na sex, i w ogóle jakby życia w niej nie było. Nie potrafiła mi powiediebc co się dzieje. Wiem że w pracy był jeden ziomek który się zalecał o jej względy ale nie byłem zazdrosny. Dostała od niego prezent na urodziny dosyć drogi o którym powiedziała mi parę dni po tym. Dwa tygodnie temu powiedziała mi że już nie wie co to mnie czuje nie wie czy mnie jeszcze kocha, z dnia na dzień dowiadywałem się innych rzeczy typu że sobie smsuja, stara się jak poderwać i jest gotowy zrobić wszystko i że spotkała się z nim dwa razy ale tylko jako znajomi. Dałem jej przestrzeń i czas na myślenie. 3 dni temu zdecydowaliśmy że zapomniemy o wszystkim i zaczniemy od nowa. Powiedziała mi czego od mnie wymaga a co ja od niej. Powiedziała że napisała mu by dał sobie spokój. Ciężko mi tak zaufać jej od nowa. Powiedziała że byłem dla niej za dobry i w momentach gdzie zachować powinienem się jak huj byłem misiem. A robiłem to wszystko dobrych intencji. Czy jest jakaś szansa? Czy mogą uczucia jej wrócić jeżeli tak bardzo osłabły? Czy powinienem zaufać po tylu kłamstwach. Bardzo ją kocham i chcę z nią być, czy jest coś co mogę zrobić by z powrotem rozbudzić te uczucia w njej? Opisałem wszystko w skrócie mogę dać dodatkowe info jak coś

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować