Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co czuje facet do kochanki

Polecane posty

Gość gość

doprowadzacie rodziny do rozpadu, naprawde glupie suki. I tylko sie martwicie co on do was czuje? tyle co I do d****** moze was nawet polubi troche, czasem za teskni. za d***** tez mozna tesknic. glupie k***y

Gość gość
nie wiem ale ciekawa jestem co czuje rodzina faceta do kochanki kiedy ja zaprasza na wspolna wigilie :D

Gość gość
Czuje milosc, pozadanie i wdziecznosc ze uwolnila go od zony jedzy ktora mu malzenstwo zatrula i zyc nie dala.

Gość gość
fascynację

Gość gość
POCIONG

Gość gość
potrzebe spuszczenia się jej między nogi

Gość gość
k***iszki sa i beda i nikt tego nie zmieni !

Gość gość
a co to za żona, jak jej faceta do kochanki ciągnie? :O pewnie, stare durnowate babsko bez polotu i staroświecki szablon mężatki, nudna sucz, która myśli, że wszystko jej się należy :O

Gość gość
Chorą fascynację czuje! W relacji mąż żona kochanek i kochanka byliby tak samo beznadziejną parą jaką tworzą we własnych związkach małżeńskich!

Gość gość
gość dziś Czuje milosc, pozadanie i wdziecznosc ze uwolnila go od zony jedzy ktora mu malzenstwo zatrula i zyc nie dala. ożeś ty k.....! dlaczego napadasz na żonę kochanka? to on podeptał przysięgę,rodzinę- z pomocą d****i

Gość gość
dokładnie tak jak wyżej

Gość gość
gość dziś a co to za żona, jak jej faceta do kochanki ciągnie? pechowiec.gif pewnie, stare durnowate babsko bez polotu i staroświecki szablon mężatki, nudna sucz, która myśli, że wszystko jej się należy stara k****,zejdż juz z żony d****arza, z pewnością nie dorastasz żonie do pięt jesteś szmatą,która rozkłada nogi obcemu mężowi

Gość gość
oczywiście żonie należy się wszystko a nie jakiejś szmacie na boku

Gość gość
co czuje? kiedy popuka dziwkę

Gość Wiecie co wiecie co
Zanim wyszłam za mąż chodziłam chyba z 20 facetami! Jeden, tylko jeden nadawał się na męża, reszta na kochanków z czego ponad 80% na beznadziejnych kochanków! Więc nie mówcie mi o kochankach i kochanicach bo są oni siebie warci i h im w d niech się ebią na potęgę!

Gość gość
kochanka to ściera,to prostytutka

Gość Taaaaak
16:35 Siedzi taki jeden na sympatia.pl i szuka kochanicy od 20lat szuka Co się napatoczy to ją spłoszy i nie pomagają żadne jego atuty. Jak ktoś jest świetny w łóżku i w relacjach on/ona to szybko znajduje miłość na całe życie bo ma wiele do zaoferowania z wzajemnością. To takie niedojdy życiowe nie radzą sobie i muszą stale poszukiwać!

Gość gość
Tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję.... a małego swego fiutka tobie w tyłek wsunę:D!

Gość gość
nie martw się d***** ale sprawiedliwość cie nie ominie !

Gość gość
16:45 :D 1000 na 10 możliwych!

Gość gość
zdesperowana krowa bierze za mąż lowelasa, bo dla niej to jak traf w totka, zaplącze w swoje sidła, omota, nie raz na bachora zatrzyma, i dziwi się wielce że ją zdradza, żoneczka za dychę :O

Gość gość
Lowelas też człowiek i chce być mężem jak lepsi od niego! Dlatego kłamie i udaje ale i tak zawsze lepiej mu z suką na boku!

Gość gość
Tak tak bo debilki,suki i d***** nie zostają żonami . Znam kilka mezatek, które mają tak nasrane w głowie , inne puszczają się. Nie wiem dlaczego na hasło żona widzicie biedną matkę Teresę. Nie zawsze facet szuka gdzie indziej dla samego szukania.

Gość gość
gościu wyżej, ale nie zauwazyłeś/aś że to tylko jakaś sfrustrowana zdradzana biedna matka teresa sie tu żali? kur'''wa no widziały gały co brały :D a dlaczego twoj facet cie zdradzil to juz sama sobie znajdź odpowiedz bo plujac jadem nic nie wskorasz ;p