Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEMCY...

Polecane posty

Gość gość

czesc. moj facet rozstal sie ze mna mowiac ze nie kocha,ale ja czuje ze kocha,wiem bo to czuje i wiem kiedy klamie. nie mam z nim kontaktu , bo nie chcial. wyjechal do niemiec, jestem cholernie zla na te niemcy bo one mi go odebraly. ja go dalej kocham. z nerwow postanowlam ze wyjade jak skoncze studia do niemiec. mam 22 lata. nie wiem dlaczego i co m jest. jestem zla na niemcy. nie daje rady :( :( :( kocham a on zostawil. wiem ze mysli. i napewno plakal. co mam zrobic aby zapomniec? wydawalo by sie ze to ten..a on odszedl :( nie daje rady

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ha haha i z tej wielkiej miłości cię zostawił, tak?

Gość gość
tak. musial wyjechac. mial dlugi,firma mu padla,pogrzeb siostry itd, mial tylko ja ....

Gość gość
I z tego powodu obwiniasz Niemcy?państwo które dało mu pracę żeby te dlugi splacil? Chyba powinnaś napisać ze Polskę bo to w Polsce firma mu upadła i nie ma za co żyć? Swoją drogą masz faceta tepaka, jeśli by Cię kochał To zabralby Cię ze soba. Śmieszny temat haha

Gość gość
a dlaczego narobił długów??? jak firma nie idzie to się ją zamyka a nie zadłuża - tylko debile tak robią! on tych długów spłacać nie będzie - w Niemczech zacznie nowe życie - gdyby cię kochał to zabrałby cię ze sobą a przynajmniej nie urywał kontaktu nie wkręcaj sobie uczucia z jego strony - i tak nikt w to nie uwierzy