Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem łatwą szmatą?

Polecane posty

Gość gość

Witam oczko.gif Jestem tu pierwszy raz ale ja już psychicznie nie wytrzymam muszę komuś opowiedzieć. Mam 18 lat. I ostatnio robiłam imprezę, potem znajomi u mnie nocowali. Ja spałam na materacu obok mojego kolegi, podobał mi się kiedyś, w sumie jeszcze niedawno ale od ponad miesiąca ma dziewczynę więc dałam sobie z nim spokój. Ona jest dużo młodsza ale mniejsza z tym. Bylismy trochę wypici, ale nie pijani. Jak się położyliśmy on zaczął mnie obmacywać, na początku go odpychałam, ale później przestałam, zaczął zdejmować mi stanik i na tym się skończyło. Wcześnie rano sie przebudziłam i on niestety też, dobierał mi się do majtek i znowu go odpychalam, a później przestałam, i zrobił mi palcówkę, tzn ja prawie spałam, wiec tak średnio to pamiętam. Potem chyba chciał żebym zrobiła mu laskę, złapał mnie za rękę i moją dlonią za swojego penisa. Oczywiście zabrałam natychmiast. Potem gdy spotkalismy się z innymi znajomymi prawie ze mną nie rozmawiał. Jak pisaliśmy nawet nic nie wspomniał, tzn powiedział przy mojej przyjaciółce że nie pamięta niczego co sie rano działo. Chociaż trwało to wszystko 4 godz jakoś. Teraz bardzo tego żałuje. Czy zachowałam się jak szmata dając się tak potraktować i nie przerywając tego? Ja mam takie wyrzuty sumienia że już nie wiem co robić. Co wy o tym sądzicie?

Gość gość
nie jestes szmata ale jesli pozwolisz na takie zachowanie kazdemu facetowi który bedzie koło ciebie lezał to sie nia staniesz