Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymagający mąż w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Ja śpię a mąż mnie budzi, ja mówię do niego by przestał a on cicho bądź i daj się kochać. Ja mam 46 lat, mąż 52. Nie lubię seksu, poza tym seks taki nie sprawia mi przyjemności bym była budzona o 5 nad ranem. Często wstaje po 3, by tylko nie musieć z mężem robić tego świństwa.

Gość gość
Jakby mój facet budził mnie nad ranem tylko po to aby chcieć uprawiać seks to by dostał taki ochrzan, że raz na zawsze by mu się odechciało.

Gość gość
Ale to chyba jest brak szacunku z jego strony, ja śpię a on nagle zaczyna mnie całować a ja dla świętego spokoju mu ulegam. W sumie traktuje go już bardziej jak przyjaciela.

Gość gość
Przeraża mnie to co tu czytam, ma się rozwieźć z ukochaną osobą tylko daltego że seks jest za rzadko? Wasze małżeństwa stoją na d***e i jak jej zabraknie to wszystko się rozpada? Mój mąż zanim poszłam z nim do łóżka a było to mniej więcej rok przed ślubem czekał na seks 2 lata! Tylko seks orlany był i robótki ręczne 2 razy w miesiącu i ani jemu ani mi nie przyszłoby do głowy żeby z tego powodu rezygnować z ukochanej osoby - nie jestem jakąś cnotką - byłam chora i ciąża nie wchodziła w gre, nawet jej ryzyko... Dziwi się Wam proszę Pańśtwa, jak tak można żyć - nie ma seksu to nara ... a gnie miłość?

Gość gość
ale sztywna z ciebie baba...jak można być taką oschłą. przecież seks jest cudowny!

Gość gość
gość dziś Przeraża mnie to co tu czytam, ma się rozwieźć z ukochaną osobą tylko daltego że seks jest za rzadko? Wasze małżeństwa stoją na d***e i jak jej zabraknie to wszystko się rozpada? Mój mąż zanim poszłam z nim do łóżka a było to mniej więcej rok przed ślubem czekał na seks 2 lata! Tylko seks orlany był i robótki ręczne 2 razy w miesiącu i ani jemu ani mi nie przyszłoby do głowy żeby z tego powodu rezygnować z ukochanej osoby - nie jestem jakąś cnotką - byłam chora i ciąża nie wchodziła w gre, nawet jej ryzyko... Dziwi się Wam proszę Pańśtwa, jak tak można żyć - nie ma seksu to nara ... a gnie miłość? XX Żyj i daj żyć innym :)

Gość gość
weź mu coś na spanie dodaj do herbaty:P

Gość gość
mam 47, mąż 50 i codziennie o 5 rano go ujeżdzam jak jeszcze śpi i tak od ćwierć wieku ;)

Gość gość
Oh jo... ile ja bym dala, ze mnie moj tak budzil seksem :P A on mnie budzi tylko jak mi sie w cichach kimnie, co bym sie przebrala i rzykryla, zeby mi wygodnie bylo, nosz kuzwa, jakbym 80 lat miala :O

Gość gość
Seks jest cudowny, albo - może być cudowny. To nie świństwo, to dopełnienie miłości, uczucia. Jeżeli przeszkadza Ci budzenie i seks w nocy, porozmawiaj szczerze ze swoim mężczyzną. Może dojdziecie do kompromisu? Seks wieczorem lub rano, ale nie w nocy, może to jest wyjście?

Gość gość
W domu mam dość zajęć nie pracuję zawodowo a mąż ma wymagania bym się z nim kochała w każdą sobotę i niedzielę nad ranem. W dodatku córka mieszka z nami i też ma ode mnie wymagania bym zajmowała się jej dzieckiem i tak jest. Ja się zajmuje małym (przyprowadzam i odbieram ze szkoły -chodzi do trzeciej klasy) bo córka jest od 9-19 w pracy, mąż tak samo, są w firmie. Więc muszę prać, sprzątać, gotować, prasować po tym wszystkim mam dość wszystkiego.

Gość gość
I właśnie dlatego powinnaś znaleźć czas na seks dla siebie nie dla męża ty przejmij pałeczkę że tak się wyrażę powiedz co ma robić i jak bądź wymagająca a jak mu się uda cię zadowolić jakkolwiek by to nie brzmiało odpłać mu z nawiązką drugi raz sam będzie biegał za tobą

Gość gość
tylko kórvvvy uprawiają seks bot o dla dziwek szmat suk pierdolonych kurwewek !! macie rozpierdolone psiuty dupą wam wylatuja juz gówna od tego ruc*ania a jebta sie dalej az mozgi sie wam polasują od spermy , tak jeszcze lykajcie na zdrowie dziwki pierdoloneeeeeeeeeeeeeeeee