Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawiść do siebie..

Polecane posty

Gość gość

:( Mam siebie dosyć. Chciałabym się jakoś ukarać za wszystkie głupoty, które robię. Za całą tą pustkę. Za wszystko. Czy ktoś też tak ma?

Jeżeli nie radzisz sobie z negatywnymi emocjami, wybierz się do psychologa lub psychoterapeuty. Podczas terapii będziecie pracować nad zmianą negatywnych schematów myślenia czy zachowania, które powodują psychiczne cierpienie. Najważniejsze to wykonać pierwszy krok i zacząć działać. Nie bój się wizyty u specjalisty. Nie będzie Cię oceniał ani krytykował. _________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl

Gość gość
jesteś dla siebie zbyt surowa,jak można sie karać za głupoty? musisz sie nauczyć sobie wybaczać,pokochać siebie. masz prawo do blędów,a i tak najwiekszym z nich jest to karanie siebie wlasnie

Gość gość
Mam zamiar iść do psychologa, jestem w trakcie zapisywania się.. Ale znowu teraz zdążyłam narobić głupot, ucieczek, wycofywania się.. znowu to samo.. Mam ochotę zedrzeć sobie skóre paznokciami, wyrwac sobie włosy z tej agresji.. pociąć się.. Albo żeby ktoś mnie ukarał, bo nie zasługuje na nic:( Gdyby ktoś mnie jakoś karal może byłabym mądrzejsza..

Gość gość
Polecam rozwój duchowy, psychologia jest do doopy