Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzanownyPan

Studniówka ..

Polecane posty

Cześć :) W styczniu odbędzie się moja studniówka, początkowo nie chciałem iść lecz zmieniłem zdanie, w związku z tym postanowiłem że zrobię wszystko by wyglądać jak "milion dolarów" strasznie się nakręciłem na tą studniówkę ; chciałbym by znajomi byli zaskoczeni moim wyglądem (oczywiście pozytywnie) . I tu zaczyna się mój problem nie wiem jak się ubrać, mam dylemat; smoking-garnitur , muszka-krawat , chciałbym się pozytywnie wyróżniać. Jak według Was powinien być ubrany idealny chłopak na studniówce (ten przysłowiowy " milion dolarów " ) . Czekam na Wasze opinie, sugestie, porady, mam na dzieję że mi pomożecie. Pozdrawiam Marcin . Znalazłem już nawet jeden smoking który bardzo mi się spodobał, lecz nie jestem pewien czy jest odpowiedni na taką uroczystość .. http://www.modini.pl/granatowy-smoking-meski-slim-midnight-blue-tuxedo-99

Gość gość
Nie znam się niestety, ale smoking wydaje się ok.

Gość Lucy Pherka
a już myślałam że szukasz pary...

Gość gość
mi się nie podoba. lubię w jednym kolorze ale co to w sensie chcesz tylko smoking kupić? myślałam, ze dieta, ćwiczenia, włosy, cera

Gość Frida4400
Ekstra ten smoking!!! Szkoda, że mój partner ma już zakupiony strój, bo bym go namówiła :D

Gość gość
Jak ma sie 19 lat to we wszystkim czlowiekowi ladnie. Jak milion dolarow moZe wylaszczyc sie laska a facet to ciezko no bo czym mozesz sie wyroznic brolatem sie nie wysmarujesz najlepiej przypakuj troche biala opieta koszula zrobi najlepsze wrazenie plus dobre nowe perfumy