Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawdziwa miłość

Polecane posty

Gość gość

czy waszym zdaniem coś takiego istnieje?Według mnie większość chłopaków(nie wszyscy)widzi tylko duży biust , fajny tyłek i tonę tapety na twarzy mało który patrzy na to co dziewczyna ma w środku.Jakie są wasze opinie na ten temat?

Ojej to tylko powierzchowność potem docierają do osobowości jaka kryje się pod tą tapetą i odchodzą...

Gość gość
Bóg nas kocha prawdziwą i najmocniejszą miłością 😍

Gość gość
Moim zdaniem taka prawdziwa miłość w dzisiejszych czasach bardzo rzadkko się zdarza.Dla większości ludzi liczy się wygląd a nie wnętrze.Dla mnie osobiście nie liczy się to co na zewnątrz,lecz to co w środku.

Gość gość
a masz powodzenie?

Gość gość
"Według mnie większość chłopaków(nie wszyscy)widzi tylko duży biust , fajny tyłek i tonę tapety na twarzy mało który patrzy na to co dziewczyna ma w środku" Również mało kobiet patrzy wnętrze mężczyzny, choć każda pitoli coś przeciwnego.

Gość gość
Dla mnie chłopak może być najbrzydszy pod słońcem, najważniejsze aby mnie szanował

Gość gość
nie masz wymagań? może być bezrobotnym pijakiem bez grosza przy duszy i długami?

Gość gość
"nie masz wymagań? Miałam na myśli wygląd ,cechy charakteru i osobowoś to już inna sprawa

Gość gość
Wierzę, że miłość istnieje i w to, że spotkam kogoś kto pokocha mnie z całych sił, a ja jego.

Gość gość
Wierzę bo sam obdarzylem taką miłością kobietę. Nie wiem czy ona mnie też ale ja kocham ją na zabój. . Ciągle o niej myślę, tęsknie.. i nie pokochałem jej za wyglad a za to co ma w środku i za jej oczy, dla mnie jest najpiekniejsza.

Gość gość
za ok 10, 15 lat będziecie mieć PEWNOŚĆ że istnieje! trzymam kciuki za was droga młodzieży:)

Gość gość
Oczywiscie, ze istnieje. Przykladem jest malzenstwo moich rodzicow, moje malzenstwo. Po kilku latach malzenstwa nagle zachorowalam. Powaznie zachorowalam. I postawa mojego meza tylko utwierdzila mnie w przekonaniu, ze to prawdziwa milosc. :) I nigdy nie zapomne twarzy mojego meza po moim wybudzeniu.

Gość gość
Nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
Prawdziwa miłość istnieje, ale nie wyklucza zwykłego pożądania. Ciało się musi podobać.

Gość gość
miłość to nie tylko seks.Jak na prawdę kocha to wygląd nie ma znaczenia

Gość gość
miłości nie ma przekonałam się o tym na włanej skórze poznałam chłopaka który powiedział mi że nie może ze mną być z powodu moich blizn po samookaleczaniu jak stwiedził "to wsyd pokazać kumplom dziewczynę z takimi bliznami na rękach."Stwierzdził jeszcze że gdyby nie to byli byśmy szczęśliwi

Gość gość
jest, ale ten cie po prostu nie kochal :(

Gość gość
Nie ma miłości

Gość gość
Czemu w ten sposób wyrażacie się o wszystkich jesteście jak my kobiety są cudowne rodzą dzieci nie każdy facet może uświadomić sobie ból porodu nie rozumiem was jesteście pięknem tej planety ja kocham swoją kobiete od szkoły podstawowej i choć popełniła błędy a może i nie bo nie miała by tak cudownych dzieci kocham ją oddał bym za nią życie, szaleje za nią i nie ważne ile ma lat bo zawsze będzie tą kobietą którą ujrzałem w szkole podstawowej nie rozumiecie nas a raczej pakujecie do wspólnego wora.