Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z mężem pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam Niewiem co juz mam myśleć . Mój mąż jest starszy odemnie 10 lat , ja mam 20 a on 30 Mamy rocznego synka , mój partner unika seksu ze mna co może być przyczyna ?? Pomocy dłużej juz tak nie wytrzymam :'(

Gość gość
najstosowniej będzie go po prostu o to zapytać :)

Gość gość
Pytalam nie raz za kazdym razem słyszę podobna odpowiedz ze nie chce gadac , ze śpiący jest itd

Gość samotny_lb
idiota z niego, ja bym bzykał na okrągło, też mam 30lat i ogromny temperament:) no chyba że ma problemy z potencją/ogólnie ze zdrowiem/pracą/stresem, bądź ma kogoś na boku... ale skoro Ty masz 20 to pewnie od niedawna jesteście małżeństwem i za wcześnie na takie wybryki.. tak jak ktoś powiedział wyżej pogadaj z nim..

używa wymówek, nienawidzę takich ludzi.. a Ty człowieku kombinuj i się domyślaj.. zachowuje się jak kobieta :D a myślałem że nas się obsługuje łatwiej niż kobiety :) tak na serio, to może ma mały temperament?? jeśli tak to Ci współczuję, ja miałem, no formalnie jeszcze mam taką żonę, najpierw było pięknie, kilka razy na dzień, a po ciąży klapa.. 5 lat męki (średnia 2-3 razy na miesiąc) i już nie daję rady, mam dość..

Gość gość
może masturbuje się w ukryciu? autorko?

Gość słońce00
Ja mam 44 lata,maz jest nieco młodszy i seksu nie ma wcale.Nie zapuściłam się,jestem szczupła itd..i co?i NIC....Nie wiem ile jeszcze dam rade życ jak zakonnica...

Gość gość
Ja ci pomoge chętnie :-)

Gość gościówa ze hej
Ja z kolei mam odwrotny problem. Jesteśmy 12 lat po ślubie i mąż mi żyć nie daje... Kiedyś myślałam, ze jak go tak porządnie wybzykam, to ze 2, 3 dni będzie spokoju... Nic z tego! Wieczorami musi być Edyta numerek... Przebieranki, długie zabawy itd... Lubi gadżety, zabawki... Jestem już tym zmęczona... Po numerku już pyta, czy rano będzie szybka łaska... potrafi budzić mnie o 5 rano i sie niby słodko domagać... Jak odmowie, ze śpię, jestem zmęczona to zaraz są wymówki, ze 5 minut dla niego nie mam... Ze zaraz dzieci wstaną itd... O 21 jak dzieci idą spać,mto ja juz nie mam wtedy czasu na prasowanie, przygotowanie obiadu na drugi dzień... O nie... Wtedy to ja juz mam sie szykować na numerek... Ludzie jak zaspokoić takiego faceta? Juz myślałam o pójściu do seksuologa... Meczy mnie takie życie...

Gość gościówa ze hej
Extra ... Nie żadna Edyta;)

tez mam 20 lat a mój mąż 30, jesteśmy 5 miesięcy po ślubie a on nie chce sie za mna kochać, nawet musze o buziaka sie dopominac ;(

Gość gość
gościówo że hej, przejadło się? Bo mam podobnie i lubię kiedy On delikatnie odstawia żelazko lub muśnięciem w kark odrywa od garów i prowadzi mnie do sypialni przynajmniej raz dziennie.