Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corazón espinadooo

Czy wszyscy *****cze mają duże członki?

Polecane posty

Gość corazón espinadooo

Jeśli nie, to jak to możliwe, że się nie wstydzą? Mam na myśli kobieciarzy,******czy, zaliczaczy. Oni mają po kilkanaście- kilkadziesiąt kobiet na liczniku (łóżkowym liczniku) w wieku ok. 30-35 lat. Czy np. 13-centymetrowcy też bywają K-R-Z*? Przecież wieści o rozmiarach niekiedy roznoszą się także i wśród kobiet... a może niektórzy właśnie dlatego skaczą z kwiatka na kwiatek, bo podświadomie boją się, że stała partnerka by ich zostawiła skoro mają małego, a tak to się dowartościowują z wieloma????? *Kobieciarzami, Ruchaczami, Zaliczaczami

Gość gość 989
Ja mam malego ale wariat chce go poczuc ?

Gość corazón espinadooo
Ależ ta cenzura mądra, pogratulować... jak się wykropkowuje wulgaryzm, to można to zrobić tak, żeby wciąż było wiadomo, jakie słowo się kryje pod gwiazdkami... pfff. Szkoda, że sobie oszczędziliście, trzeba było 3 ostatnie litery też zagwiazdkować -.- Oczywiście w tytule chodzi o słowo: "R-U-...-....-A-C-Z-E" W kropeczkach: "....-....-C-H-....-....-....."

Gość gość
A do czego ci ta informacja? Robisz jakieś statystyki?

Gość corazón espinadooo
TAK!!!!

Gość gość
A to niestety, nie pomogę. Nie jestem *****czem więc rozmiar mojego c***a nie jest ci do niczego potrzebny ;-)

Gość corazón espinadooo
Użyłam skrótu, żeby zaznajomić z nim obecnych w "dyskusji" (o ile ona się rozwinie). W razie gdyby się rozwinęła, ten skrót może się przydać wielokrotnie zamiast pisania trzech słów. Zanim się wyleje jad i zaszaleje z wyniosłością, można trochę ruszyć głową. Czasem złośliwość i nadmierna pewność siebie blokuje ten proces.

Gość gość
Jest to sama prawda. Można zdefiniowac prawo *****cza. Ilośc zaliczonych panienek jest wprost proporcjonalna do wielkośc***indola. Szkoda że nie ma takich statystyk, które by pokazały jak wielkość penisa wpływa na liczbę przelecianych panienek. Ja np z moim mikrym 10.5 cm pomimo wieku ponad 30 lat nie zaliczyłem żadnej. Założę się że faceci z frędzlem 10-11 cm mieli przeciętnie 0,01 panienki. Przykre ale prawdziwe. To jest takie prawo ohma tylko w odniesieniu do wielkośc***indola.

Gość gość
Jestem z natury podrywaczem i *****czem z średnio imponującym, tak mi się wydaje, przyrodzeniem - 17 cm, ale grubawy (15,5 cm to ten drugi wymiar). Ostatnio wprawdzie rzadko używam go na boku, bo mam żonę, ale z chęcią przysłużę się statystyce. ;)

Gość gość
Rozmiar członka nie ma znaczenia.Klasyk mówi: nie wielkość przy rodzenia,lecz technika pier...nia a daje dużo zadowolenia :)

Gość father figure
"zaszaleje z wyniosłością" X To znaczy, że jesteś wyniosła? Zarozumiała? Arogancka? Zajrzę jeszcze do tego tematu ;-)

Gość gościówa24lat
liczba zaliczonych wydymanych panienek jest wprost proporcjonalna do wielkośc***indola. Przy czym faceci z pindolem 11 cm w dół nie maja szans na dymanko. Zostaje tylko rączka. Najlepsze wymiary to 21cm długi i 16cm w obwodzie.

Gość gość
Te z odkrytym żołędziem w spoczynku są zawsze sporo grubsze i twardsze we wzwodzie.

Gość gość
Co za brednie, wielkość penisa nie ma żadnego związku z ilością partnerek, a nawet gdyby tak było, to prędzej ci z małym więcej zaliczają, bo ilością partnerek chcą wyzbyć się kompleksu, podobnie jak ci kiepscy w łóżku.