Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Witam Serdecznie.Szukam pomocy.Jestem z chłopakiem juz 4 lata.Mój chłopak juz ponad rok zuca palenie tzw bierze tabletki i mowiac ze zucił a po jakims czasie ja sie dowiaduje ze on pali .I tak 4 razy mi numer zrobił i teraz to juz 5 raz bo wczoraj się dowiedziałam ze pali ale on nie chce sie przyznać co mam zrobić?Wiem ze ma problem zucic ale nie powinien mnie okłamywać ja mu mówiłam ze nie musisz juz tak teraz zucic ze przyjdzie na to czas a on juz po tabletkach ze jako juz nie pali.Robi mnie w ciula a ja sie źle z tym czuje oszukiwana .A nie mam jak za bardzo przeszukać jego auto on kilka razy chował papierosy w bagażniku ma kryjówki ale nie chce szukac bo on bedzie widział ze szukam papierosów.Bo bym chciała je znaleźć i mu pokazac co to ma być. A tak to on powie ze nie mam dowodu i ze skąd wiem.Ale nie powinien nawet sie pytac skąd to wiem wazne ze wiem z palca nie wyssałam.Proszę doradźcie mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach