Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orgazm

Polecane posty

Gość serce z lodu
Nie do końca ale coś w tym kierunku:-)mówmy o czymś mniej skomplikowanym

Gość serce z lodu
Oj tak jak się siedzi i słucha potem je potem znów słucha i tak do 16.

wiesz, rozrywki delegacyjne, między współpracownikami to różnie może być, trochę przyjemności a potem więcej problemów z tego. Zresztą, rozumiem że dla Serca z lodu, jako osoby samotnej, to wyjazd gdzieś to pewnie tylko zmiana otoczenia. Rzeczywista swoboda to dla kogoś kto ma rodzinę i się wyrwie, ale od takiej swobody można zgłupieć, jak pies spuszczony z łańcucha

Gość serce z lodu
No właśnie wy przekonaliście mnie do wieczornej rozrywki:-)

Gość serce z lodu
Z ta samotnością to tez nie do końca gospodarzu

Kotko, jeżeli jesteś tam z powodu choroby, życzę dobrego rozgrzewacza, koszulka rzeczywiście może być niepotrzebna

Gość serce z lodu
No bo widzisz każde z nas rozumie co innego gdy padła treść dać się ponieść. Dla kogoś kto albo pracuje albo siedzi w domu . To forma dać się ponieść to wypad z kolegami koleżankami z pracy na piwo i powrót do hotelu. Jednak masz rację dałam dużo niewiadomych. Ale może dlatego że nie lubię mówić o sobie . Wole luźne tematy:-)

serce z lodu Nie dziwię się, wiadomo że publicznie nie będziesz wywlekać swoich spraw na wierzch. Luźny temat jest fajniejszy i bezpieczniejszy. No ale ciężko tak znaleźć luźny temat, na wibratory jakoś nie zaskoczyłaś, więc zabraliśmy się za Ciebie

Gość serce z lodu
Zabrali się za mnie no:-) a może dobrali? Nie jeszcze nie jestem cala i ubrana wiec na pewno jeszcze nie.:-)

a dlaczego nie? :) a co do twojej uwagi, to trzeba siebie zmusic, by ten czas znalezc rowniez w ciagu dnia :)

kotko, zmusić? czasami po prostu obowiązki przeszkadzają niestety, dopiero jak noc zapada i dzieci w łóżkach oddychają równym rytmem, to zaczyna się pora na takie przyjemności

serce z lodu, dobrali na pewno nie, najpierw trzeba porozmawiać, poznać się, zresztą, pewnie byś już coś poczuła ;)

trzeba sie zmusic by znalezc ten czas w ciagu dnia... bo dobrymi checiami to droga do piekla jest wybrukowana :P

wiedziałem że określenie "dobre chęci" to będzie jak bezpańska piłka dla Ciebie, posługując się określeniami piłkarskimi ;)

miałem na myśli to że jak wspomniałem o dobrych chęciach to czułem że odpowiesz mi w ten sposób, tj o piekle itd. No to może wystawienie piłki było raczej, ale może zostawmy te sportowe porównania.