Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cernentia

Odchudzanie START

Polecane posty

Gość cernentia

hej, od jutra zaczynam zdrowy tryb życia. może ktoś chce się przyłączyć, by wzajemnie się motywować i zdawać relacje z postępów? wyrzekam się wszystkich słodyczy, pieczywa itp. W sumie chcę zrobić detoks, póki co 2-tyg, potem zobaczymy. Moja dieta będzie polegała na spożywaniu warzyw (głównie), ale również owoców, by cukier nie był za niski. Do tego kefiry, ewentualnie jogurty naturalne, zielona herbata, woda. Do tego ćwiczenia, co 2-3 dni, a w pozostałe dni chociaż spacer, jeżeli nie dam rady poruszać się intensywniej. Kto ze mną? Start: 14.11.2014

Gość rosa23
ja zaczelam 10 listopada 3 dni temu i schudlam juz 3kg. jestem na diecie dukana, nie chodze glodna, jem kiedy chcem tylko produkty dozwolone, jogury nat mleko, mieso ryby otreby

Gość cernentia
Nie będę stosowała diety białkowej, bo ma ona zgubne skutki, nie tylko w moim wypadku. Zbyt łatwo rozwalić sobie nerki i problem stanowi brak niektórych witamin.

Gość gość
trzeba brac witaminy i pic duzo plynow. 3 lata temu bylam na tej diecie i schudlam 20 kg w 3mce!! scisle trzymalam sie diety pomijajac okres ciazy. 6mcy temu urodzilam dziecko i pociazy przytylam 15kg.