Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obserwuję pewną niebieską i wiecie co

Polecane posty

A króliczka to co najwyżej mój mąż może rozpracować. Ja to się nawet za dobrze na forum nie potrafię zalogować. Gapa! Ot co!

Gość gość
żona hakera,ty lepiej się szykuj na spotkanie z panem Arkiem albo emigruj z kraju,wyszły ci oczy i dobrze,dostaniesz po tyłku dostaniesz! wredna już uciekła i się nie udziela...

No ja chyba pójdę po rozum do głowy jak i wredna poszła! !! Wizja kamieniołomów roztacza się wokół coraz bardziej. .. dzięki Bogu koleżaneczki z forum obiecały wysyłać mi paczki z żywnością, a także maile na zona.hakera@kamieniołomy.com żebym z tęsknoty nie uschnęła...

No ja chyba pójdę po rozum do głowy jak i wredna poszła! !! Wizja kamieniołomów roztacza się wokół coraz bardziej. .. dzięki Bogu koleżaneczki z forum obiecały wysyłać mi paczki z żywnością, a także maile na zona.hakera@kamieniołomy.com żebym z tęsknoty nie uschnęła...

No ja chyba pójdę po rozum do głowy jak i wredna poszła! !! Wizja kamieniołomów roztacza się wokół coraz bardziej. .. dzięki Bogu koleżaneczki z forum obiecały wysyłać mi paczki z żywnością, a także maile na zona.hakera@kamieniołomy com żebym z tęsknoty nie uschnęła...

Gość gość
przecież żona hakera włamała się z mężem na konto hh29 i podała, ile jej mąż zarabia. także skończy sie sprawą kryminalną.

Gość gość
Haha :)

Oj tam. Ale niektóre są drętwe ;) wymyśliłam sobie postać, żeby rozbawić towarzystwo, ale widzę, że zbyt poważnie odbieracie moje głupiutkie posty ;)

Gość gość
żonka hakera co prubujesz teraz wszystko obrucić w zart? dostanie ci się bo to cisza przed burzą! twoje żarty mnie wogóle nie bawią ;-) prubujesz być taka cool ale ci nie wychodzi kochana trzęsiesz dupą oj trzęsiesz :-)

Gość gość
gość dziś "brubujesz obrucić"..... MATKOOOOO!

Gość gość
ty z godziny 09:11 zajrzyj czasem do słownika :O:O:O:O:O

Gość gość
ciekawe jak ty obrUcisz w żart swoje nieuctwo :P sprUbuj chociaż :D

Gość gość
9:11 chciałaś dosrać, a tylko się zbłaźniłaś :P przyganiał kocioł

Gość gość
9.11 i przynajmniej wiadomo jakiego pokroju ludzie wyzywają, śledzą i zakładają tematy o niebieskich - NIEUKIII :P

Gość gość
A ty to co pani profesor? ludzie jaka mądra się znalazła hehe siedzisz ze słownikiem w ręku? dziewczyny uważajcie na błedy ort! bo was zaraz kretynka zjedzie ;-) teraz policz ile u mnie znalazłaś wieśniaro. A ty hakerowa sama sobie bidy naklepałaś :-/

Gość gość
Analfabetko zamilcz nie trzeba być profesorem aby znać proste słowa. Jaka oburzona "dziewczyny uważajcie na błędy, bo was znajdzie kretynka" ty jeszcze śmiesz tłumaczyć taki analfabetyzm? hehe dobre ale uważajcie, bo to wstyd w tym wieku nie znać polskiej pisowni :P już się nie pogrążaj. Walicie byki, że aż wstyd i jeszcze innych wyzywacie, że się z was śmieją :P żenada dziewczynko, że-na-da!!!!!

Gość gość
fakt smiejecie się z innych, że wieśniary i że siedzą dniami na kafe, a same głupie jesteście, bo nawet napisać o tym nie potraficie no i to rzucanie się jak po wtopie ktoś się z was śmieje :o Nikt normalny nie siedzi ze słownikiem przecież ale to są podstawowe błędy, aż oczy bolą.

Gość gość
to żeby nie robić takich ortek trzeba aż ze słownikiem w ręce siedzieć? :o

Gość gość
Wy wszyscy to jedna wielka żenada. Dorosłe kobiety posiadające dzieci, ale normalne kobiety-matki nie podjęły by sie tutaj dyskusji. Weszlam o co tu chodzi a tu bagno dla patologii, także uciekam. A wy dalej szczekac będziecie

Gość gość
Jezzzzzu jeszcze sama sobie dopierdziela :P zanim kogoś od kretynki wyzwiesz to naucz się pisać :) o kims tematy zakładacie jaki to on nie jest, a wasza wiedza na poziomie klas 1-3 szwankuje :( ale już o takim nieuctwie nic powiedzieć nie można, bo Cię jeszcze taki baran nawyzywa. To się nazywa tłuczek do mięcha, no baba kołek jak nic :P

Gość gość
A ja powiem tak,wszystkie jesteście takie same! Lubicie się kłócić?! wyzywać! i wytykać błędy,sory ale dla mnie to dziecinada ;-) a ty co wyzywasz od analfabetek też pokazałaś klasę i szacunek dla innych no ale cóż,swój ciągnie do swego. Szkoda mi was ,bo nie macie życia poza sledzeniem kafe i autorek!

Gość Led po przerwie
Ale jaja! :D

Gość Led po przerwie
Lubię lizać jaja :classic_cool: