Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłem ożenić sie z Rosjanką

Polecane posty

Gość gość

Rosja to jeden z ostatnich krajów gdzie nie wszystkim kobietom sie w głowach popier*doliło. Szanują małżeństwo i nie są chętne do rozwodów. W dodatku są wierne i ładne. Trudno będzie ale na pewno sie jakąś znajdzie.

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz? Pewnie żadna Polka cię nie chce. ... :D

Gość gość
Na Polkach sie niestety zawiodłem. Wszystkie ładne są materialistkami :/

Gość gość
to barter: ona daje urodę, ty dajesz kasę. tak działa ewolucja (dobór naturalny) i nie ma co się na to obrażać. rosjanek nie polecam, kuzyn nieźle się przejechał - też chciał "przyoszczędzić".

Gość gość
'Dobór naturalny' działa w taki sposób, że kobieta chce żyć z facetem w poczuciu bezpieczeństwa. Jak ma nieograniczony dostęp do jedzenia to ewolucja już nie działa tak jak powinna więc u ludzi inaczej to wygląda. 'Wymiana' urody na dużo pieniędzy to zwykły nierząd. Co z tą urodą po 50? Każdy związek zakładany z tych powodów sie rozleci. Dlatego ja szukam starych, słowiańskich wartości.

Gość gość
gie wiesz o doborze i o rozmieszczeniu haplogrupy r1a1 w Europie. rosjanie nie są Słowianami - prędzej ci się jakaś mongoidalna kacapka trafi, Słowianek jeśli już tak ci zależy poszukaj wśród Serbek albo nawet i wśród Niemek ( Niemcy to mieszanka celtycko-słowiańska). nie stać cię na ładną Polskę, to bierz jakąś gospodarną kacpkę hahahaha

Gość gość
zaden problem wladek ma 2 corki z tego co wiem

Gość gość
Ta, w Polsce jest tej hologrupy 55% a w Rosji 46%. Ale wiesz, że to nie ma nic wspólnego z byciem Słowianinem? Po prostu u Słowian dużo tego jest tak samo jak u m.in Kirgizów! 60%, więcej niż w Pl. U Afgańczyków też tego pełno jest. I u Hindusów.

Gość gość
Haplogrupy*

Gość gość
na chuj wam te słowianki skoro to najgorsze geny jakie istnieją? :o

Gość gość
A jakie lepsze? Może semickie? Zmiataj frajerze.

Gość gość
oczywiście, że semickie są znacznie lepsze niż te plugawe słowiańskie 🖐️ każdego dnia dziękuję Bogu, że nie mam słowiańskiej urody ani nic z ich cech wyglądu

Gość gość
To może spier*dolisz do Palestyny do swojej świętej ziemi i zaczniesz wystrzeliwać sie ze swoimi kuzynami arabami? Nie chcemy tu takiego ścierwa. Nie chodzi mi o wszystkich żydów tylko o takie zera jak ty.

Gość gość
zrobię co będę chciał, a ty słowiański poljaczku nie machaj tak szabelką, bo skończy się to dla was jak zawsze :D🖐️

Gość gość
Mieszkałam z Rosjanką. One sie naprawdę cenią, ładna nie zechce byle Polaczka,wiem co mówię. Poza tym niewiele ich w Polsce raczej, a jesli juz to z obwodu Kaliningradzkiego, studiują,maja wjazd do Polski jak i kiedy chca, ze wzgl na otwarta granice z trojmiastem. Żeby oszczędzic sobie upokorzen spróbuj z Ukrainkę, one z tej biedy i desperacji dla pobytu sa w stanie zrobic wszystko.