Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak szybko sie denerwuje .

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak szybko sie denerwuje co mam zrobic zeby sie szybko nie denerwował . jestem z nim 4 lata i nie raz jest tak ze o byle co szybko sie denerwuje.jakieś tabletki czy herbatki ziołowe?no nie mam pojecia jak tym zaradzić.

Gość gość
zmienic chlopaka

Gość gość
Niech odstawi stymulanty.

Gość gość24
Przyczyn może być wiele i wcale nie trzeba zaraz takie osoby skreślać. Od charakteru, hormonów po stymulanty. Co masz na myśli "denerwuje"? Bije ściany łapami, krzyczy, obraża ciebie, szuka zaczepek, szybko się irytuje? Może ma taki charakter. Ja też jestem nerwusem. Pobręcze trochę i mi lepiej, ale też potrafię takie k***icy dostać wynik - 2 kości śródręcza wyłamane, ale przekładają się na to też problemy życiowe... Też czasem myślałam nad wizytą u specjalisty, ale ostatecznie powiedziałam huj z tym. Nie chce żadnych tabletek, ani terapii. A trenuje na siłowni na przykład? Może bierze jakieś g****o. Albo właśnie może powinien rozładować się jakimś sportem :P. A może za rzadko sypiacie ze sobą? :P, albo ma jakieś problemy

Gość gość
Denerwuje sie np.jak powiem cos o jego mamie to zaraz sie szybko denerwuje i jej broni ale jak mam racje to mówie ale on broni jej i koniec przesada to jest ale co zrobic.:(:(A czy krzyczy jak sie zdenerwuje to nie raz krzyknie.A czy wyzywa nie wyzywa mnie aż tak mocno nie raz powie np.nienormalny człowieku to mi mówi jak ja sie dowiedzialam ze pokryjemu pali papierosy a on mowi ze ni pali to mi mowi ze jestem chora,nienormalna,mam chore schizy..albo w żartach mnie uderzy lekko a mnie to boli i mu powiem ze mnie to bolało to juz sie denerwuje i mowi ze ja zmyslam i juz jesteśmy pokłuceni.A czy tenuje?cwiczy właśnie kupił sobie atlas cwiczeń i zdrowo sie ozdywia bo chce przytyć i miec wyrzeźbione ciałko.Ktoś pisał o stymulanty on narkotyków nie bierze w zadnym wypadku jest normalnym chłopakiem co takich rzeczy nie bierze.Jedyny co ma problem to pali papierosy i ma problem żucic.A pali bardzo mało i mówi ze popala tylko papierosy no ale ma z tym problem co powinien szybko żucic jak mało pali no ale ma problem.Do psychologa bym go wysłała ale on nie pójdzie wyśmieje sie ze mnie.Ma nie dobry charakter.A wiec tak to wygląda.Nie raz mam dość jego gadki.:(

Gość gość
A ile macie lat, 14? Po pierwsze nigdy nic negatywnego nie mówi się na rodziców. Chociażby była to prawda to zostaw to dla siebie. Wiesz, że go to wkurza to po co ciągniesz temat. Sorry, bo tak śmierdzi to gówniarzerią i z opisu i ze składni... A jak chopok dorasta to się nie dziw, że ma agresora.

Gość gość
To źle Ci śmierdzi.!!!!!Ja mam 22lat a chłopak 26.Ale on na moją mame moze mówić a ja na jego mame nie moge chociaż jest prawda.śmieszne.Nie lubie jego mamy bo mam do tego bardzo duzo powodów.Np.jego mama wie dobrze ze jest moja racja to i tak pójdzie za nim co wie ze jej synek źle zrobił.Więc niech sie wypcha.Przecież ja żyje z nim a nie z nią .Wiec jaka ona jest to ja mam to gdzies.Na jego mame mi nic nie wolno powiedzieć chociaż jak mam prawde ale on na moją mame moze powiedzieć rózne rzeczy.To jest najgorsze ze on mi karze ja lubieć to jest chore on mnie zmusza do tego ze bym ja lubiała.Sorry tak jak ona postepuje i sie zachowuje to szok nie da sie takiej osoby lubieć.Na poczatku przyjaźni z moim chłopakiem chciała mi dac buzi w USTA co takich rzeczy sie nie robi i jej nie dopusciłam do tego zeby to zrobiła to na mnie powiedziała JĘDZA!!

Gość gość124
Zmień chłopaka. Za parę lat będziesz chodzić koło niego na paluszkach, zeby tylko go przypadkiem nie zdenerwować. Nie będziesz odwiedzać swojej matki, bo on już teraz ma o niej złe zdanie. Żartobliwe uderzenia staną się mocniejsze. On cię nie szanuje. To jakiś zadufany w sobie egoista. Zwiewaj i znajdź sobie kogoś normalnego.

Gość gość
No to i tak się infantylnie zachowujecie. Ani ty, ani on nie powinniście komentować swoich rodziców. Powinniście to sobie wyjaśnić i tyle. Sorry, mówię to autentycznie - właśnie po 4 latach rozpadł się mój związek, bo chłopak zaczął wjeżdżać na moich rodziców i nie umiał się przyznać do błędu, chociaż nie miał do tego powodów.

Gość gość
Pożyje i zobacze czy zmieni to bo jak nie to kiepsko bedzie.Przez pierwsze dwa lata było ok a drugie dwa lata nie bardzo zaczął mnie oszukiwac nawet.A powiem dokladniej.bo chce zeby papierosow nie palil bo ja nie pale i mi to przeszkadza .to postanowił NIBY żucic ale nie na długo po jakims czasie skapłam sie ze pali tzw nie powiedzial mi a jak ja mu powiedzilam ze mnie oszukujesz to zacząl mnie wyzywac ze co ja gadam a ze dowodow nie mam a bylam pewna w 100% ze pali .To po paru dniach sie dopiero przyznałam wielce ale z łaska nawet mnie nie przeprosil bo mu desmoxan chyba nie pomógł .I tak kolejne pare razy robil i teraz to juz 6 raz.Dwa miesiace temu znow kolejny raz bral tabletki desmoxan i chyba mu nie pomogło bo pare dni temu znow dowiedziałam sie ze pali jak do pracy jeździ i nie chce sie przyznac bo mowi ze jestem nienormalna,ze skad mi przyszlo do głowy.Niech go to nie obchodzi skad wiem wazne ze wiem!!Jestem załamana od pt czekam aż mi wyjaśni ja mu tego nie odpuszcze jak ma tak zamiar robic oszukiwac to ja nie widze przyszłosci.niech manatki zawija i do matki leci jak nie chce byc ze mna szczery.A on od 4 lat mieszka u mnie.Tym bardziej ze duzo nie pali a powinien bez problemu zucic to wielce pali.A mowiłam mu ze jesli bedziesz mial problem zucic to powiedz mi anie ze pokryjemu palisz to on ze nie bede pali i ci powiem wrazie wu a robi swoje.Mówił ze bedzie ze mna szczery ze mam mu zaufać a oszukuje już 6raz.:(

Gość gość
po jaką cholerę się z nim męczysz, desperatka jakaś jesteś? Boisz się być sama? Chcesz takiego związku? A jak będą dzieci ,to jacy z was będą rodzice?

Gość gość
Jak jacy rodzice.Ja bede dobra matką.Musi sie zmienic i być ze mną szczery bo jak nie bedzie tak to naprawde wole byc sama bez nerwów.Bo po co mi nerwy juz w tym wieku...