Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka892

zaniżone odszkodowanie...

Polecane posty

Gość halinka892

Po wypadku dosc powaznym dostalam tak obniżone odszkodowanie ze nie bardzo wiem co robic w syt...nie chce sadow, zdrowie niestety mi na to nie pozwala ale nie chce tez tego tak zostawic bo mam cholerne poczucie niesprtawiedliwosci. Sa jakies miejsa, ktore egzekwuja dezyzje podjete przez firme ubezpieczeniowa? Jak z nimi walczyc bo czuja sie bezkarni ewidentnie...

Gość gość
wpisz w wyszukiwarkę "odzyskiwanie odszkodowania" i znjandziesz odpowiednią firmę :)

Gość gość
Bez sądu się nie obejdzie niestety.

Gość gość
http://www.rzu.gov.pl/ pisz szybko wyczerpujące pismo o zaistniałej sytuacji do rzecznika ubezpieczonych, z załączona całą korespondencją i oczywiście pismo a/a do TU ;)

Gość gość
niekoniecznie. jezeli zajmie sie tym firma to moga doprowadzić do ugody bo ubezpieczalnie tez nie chcą sie sądzić, a jak mają do czynienia ze zwykłym żuczkiem to rzucają mu ochłap i maja nadzieję ze bedzie zadowolony. jezeli już wypłacili tzn że nie wykpią się że nie było uszczerbku, a firma jest od tego, żeby wyciągnąć od nich więcej kasy

Gość gość
zapomniałaś dodać, ze firma doprowadza do ugody za wynagrodzenie, rzecznik robi to za darmo

Gość gość
nikt nie pracuje za darmo

Gość gość
My pomożemy odzyskać Ci jak najwyższe odszkodowanie. premium-me.pl Zapraszamy do kontaktu z Nami. Nie trać czasu!

Gość animales
Ja polecam Ci zajrzeć na http://www.odkupy.pl/ Opisujesz im sytuacje i potem tak naprawde oni martwią się za Ciebie. Myślę, że warto sprobować wielu możliwości :)

Gość Wiktor3454
Zgadzam się - warto poszukać firmy, która zajmie się albo wywalczeniem dla Ciebie drogą sądową wyższego odszkodowania, albo wykupieniem go od Ciebie. Z tego co wiem firma MK-Finanse http://www.mk-finanse.pl/oferta/odszkodowania/odszkodowanie-za-szkody-rzeczowe/ zajmuje się uzyskiwaniem takich odszkodowań. Masz także możliwość "sprzedania" swojego odszkodowania. W tym przypadku nie uczestniczysz już w postępowaniu sądowym. Kwota jaką otrzymujesz obliczana jest indywidualnie, na poziomie ok. 25% wartości przedmiotu sporu.

Gość bolobolo
Moim zdaniem firma zajmie się tym najlepiej i mam doświadczenie wlasnie z firma odkupy.pl profejsonalne podejscie, nic nas nie obchodzi wszystko zalatwiaja za nas, trzeba miec tylko wszystkie niezbende dokumenty ale to tez zostaje wyjasnione poprzez kontakt z nimi - polecam :)

Gość gość
Pamiętaj, że jeśli masz problem z odszkodowaniem to na pewno nie należy się poddawać. Ja miałem kiedyś taki problem. Pomogło mi prolege! Tu masz numer do nich na pewno ci pomogą 500 728 300

Gość gość
Votum firma zajmuje sie takimi sprawami przedstawiciel przyjedzie do ciebie do domu cala dokumentacje sprawdzi biora ok 30% od kwoty wygranej po wygraniu sprawy ty nie placisz nic przed sprawa i w ich gesti jest jak najwiecej wyciagnac kasy bo im wiecej wyciagna tym wiecej dla nich no i dla ciebie Polecam

Gość gość
pamietaj ze masz 3 lata od wypadku zdarzenia pózniej sie przedawnia

Gość TreleMorele1987
Firmy odszkodowawcze bronią tak poszkodowanych osób, podpisuje się im pełnomocnictwo i występują w Twoim imieniu przed sądem, chociażby pomocni.org.pl: http://pomocni.org.pl/index.php/kontakt ;) gwarantują pomoc prawną w sporach z zakładami pracy, firmami ubezpieczeniowymi, sprawcami wypadków oraz bezpłatną analizę dokumentacji powypadkowej, w tym medycznej, operatów szkodowych, kosztorysów, opinii specjalistycznych czy notatek policyjnych.

Gość wyc11
Firma oferuje usługi eksperckie w zakresie techniki samochodowej wyceny szkód, napraw, wartości rynkowej, rekonstrukcji zdarzeń drogowych. Jeśli potrzebujesz pomocy, zajrzyj na stronę http://www.wycenyszkod.pl/

Gość gość
powinnaś rozejrzeć się za firmą odkupującą wierzytelności, zwykle się to opłaca.

Gość trutka_09
dokładnie, ja mogę polecić z doswiadczenia odkupy.pl, zapłacili mi satysfakcjonującą kwotę za sprawę, po czym sami się nią zajęli. ja już nie musiałam o niczym myśleć, z kasy byłam zadowolona;)

Gość mikusia90
Bez sądu się raczej nie obejdzie. Jeśli zależy ci na większym odszkodowaniu udaj się do prawnika np Pani Agnieszki Mikołajczyk z http://meritumodszkodowania.pl/ i powiedz jak sprawa wygląda. Sam raczej nic nie zdziałasz. Firmy ubezpieczeniowe lubią zaniżać odszkodowania i większość ludzi odpuszcza

Gość julia 67
Ja ze swojej strony mogę polecić Votum Sa jeśli chodzi o odzyskiwanie odszkodowań. Moja córka przewróciła się na śliskim chodniku przed sklepem gdzie coś się wylało (jakiś detergent). Na początku oferowali parę złotych, dzięki Votum dostaliśmy prawie tysiąc. powodzenia

Gość gość
Ja myślę, że jednak powinnaś dochodzić swoich praw przed sądem i mogę Ci z tego tytułu polecić dobrą kancelarię prawną, która bez zbędnego Ciągania cię po sądach pomoże Ci w tym, skontaktuj się z http://www.kancelariakufieta.pl/

Gość gość
Zdecydowanie polecam odkupy.pl - jeśli nie masz czasu, ochoty, albo zdrowia na to, żeby walczyć z ubezpieczycielem, co jest normalne po wypadku, to zgłoś się do nich. Przeliczą to wszystko, wypłacą Ci kasę i zajmą się całym tematem.

Gość julkaWROC
A długo się załatwia taką sprawę z Votum? Dzisiaj po południu do nich napisałam wiadomość. Koleżanka mi mówiła ze z reguły odpowiadają zaraz na drugi dzień, albo jeszcze tego samego. Ale już po 16 więc pewnie dostane info jutro. Mam nadzieję że mi pomogą, bo normalnie ręce opadają co potrafi pracownik ubezpieczyciela wymyślić żeby nie dać odszkodowania.

Gość gość
Ja Ci mogę polecić firmę FCS-ACCIDENT. Szczegółową ofertę i kontakt znajdziesz na stronie www.fcs-accident.com. Plusem jest nie tylko to, że wygrywają większość spraw, których się podejmują, ale starają się też maksymalnie odciążyć klienta od formalności i oszczędzić mu stresu w całej procedurze odszkodowawczej.

Gość altka
julkaWROC - oni sprawnie działają:) do mnie odezwali się po dwóch dniach wiec szybko. no i pomogli mi się rozprawić z ubezpieczycielem :) także myślę, że Twoja sprawa tez będzie pomyślnie załatwiona:) dla nich to nic trudnego

Gość gość
w takiej sytuacji to ja proponuje skontaktowac sie zx firma www.zco.com.pl/ a oni wszystko za CIebie zrobia :)

Gość karolila
no ja z taką sprawą zgłosiłam sie do Votum. od razu pomogli mi odzyskac kase a nawet dostałam więcej niż dawał ubezpieczyciel :)

Gość gość
Ja polecam http://lexfortis.pl/ - szybko odzyskali mi pieniądze z ubezpieczenia, a prowizja była całkiem rozsądna.

Gość gość
Niestety takie sprawy należy rozpatrywać sądownie z prawnikiem z kancelarii prawnej. Miałem podobnie i bez wynajęcia www.kancelariakufieta.pl niestety, ale nie udało się inaczej odzyskać zaniżonej kwoty odszkodowania. Trochę to męczące ale warto.