Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dziś będę zimną suką.

Polecane posty

Gość gość

To moje postanowienie na resztę życia. Koniec z uśmiechniętą, zyczliwą, naiwną i spokojną dziewczynką.

Gość gość
Suką to już od dawna jesteś, a zimną niedługo się zrobisz, jak tylko mróz chwyci :D

Gość gość
czemu chcesz taka byc?:O

Gość gość
i będziesz w towarzystwie wibratora wieczorami wylewać żale na kafe

Gość gość
Ponieważ boli mnie to, że wiele osób się mną bawi. Kilka tygodni temu dowiedziałam się, że mężczyzna któremu ufałam w 100% i zawsze mu pomagałam i złego słowa nie dałam na niego powiedzieć mnie oszukiwał. I to w niezwykle perfidny i wyrafinowany sposób a mi przez myśl nie przeszło, że jeśli ktoś mi coś mówi to może kłamać. Nie będę płakać ani lamentować, wyciągnęłam naukę na przyszłość. Od dziś - żadnych skrupułów.

Gość prawictwo pospolite 125
troche racji masz , ale tylko troche .. Dlczego ? Bo fakt ze nie będziesz płakać czy lamentowac nie sprawi , ze twoje życie będzie lepsze .. bedzie takie samo jak obecnie czyli do d**y ..

Gość gość
twoj wybor

Gość gość
Prawictwo, wcale że nie prawda. Nie mam zamiaru płakać i się nad sobą użalać. Wyciągnęłam wnioski. Teraz to role się odwrócą. Ja się nie będę za nikim oglądać i patrzeć na uczucia drugiego człowieka. Przejrzałam na oczy. Urody mi nie brak, jestem mądra i nie narzekam na brak pieniędzy. Nie muszę być zdana na łaskę bądź niełaskę jakiegoś dupka.

Gość gość
jak oszukiwal?

Gość gość
Ja nie będę płakała, koniec z byciem śliczną, uśmiechnięta i wspaniałomyślną dziewczynką!

Gość prawictwo pospolite 125
jak nie prawda ? Będzie to samo g****o tylko bez łez .. Myslisz ze brak łez sprawi , ze wyjdziesz z g****a ? hehe .. Nadal twoje zycie bedzie puste tak jak było do tej pory.

Gość gość
dobra, dobra 🖐️ każda tak gada po tym jak przeżyje jakiś zawód albo rozczarowanie, a koniec końców i tak jest taka sama. to działa na tej samej zasadzie jak po zatruciu alkoholem mówisz, że już nigdy więcej nie będziesz pić :D

Gość gość
oj tam chój tam... kogo to tego kfiató puł śfiatu

Gość gość
- mówisz, że już nigdy więcej nie będziesz pić, a najczęściej kończy się to tak, że w następnym tygodniu idziesz na imprezę suto zakrapianą alkoholem :D

Gość gość
Autorka ma rację, a wy g****o wiecie. Też taka byłam dobra, miła, pomocna, i co? Każdy to tylko wykorzystywał. Ja zimną suką nigdy nie będę, ale taką od jakiegoś czasu taką gram i przynajmniej teraz ludzie mnie szanują, nie to co wcześniej. widać u autorki też miarka się przebrała.

Gość gość
Tak to prawda suką już byłaś tylko resztki człowieczeństwa z jakiegoś powodu wykruszyły się w tobie a było tego tak niewiele że nic dobrego nie zdołało się wykluć.Po takiej demonstracji osobowości i przyjętego kierunku będziesz wyłącznie tracić no cóż przegrani też muszą być różnicie się tylko w okolicznościach wyboru i efektu.A jak na tym wyjdziesz zobaczysz sama czas zweryfikuje twoje decyzje witamy kolejną ''królówkę śniegu''

Gość gość
wolałbym gorącą...

Gość gość
To nie od dzis wiadomo ze czym bardziej jestes niegrzeczny tym wiecej masz szacunku od innych. Jak bylem milym chlopcem wszyscy po mnie jezdzili itd jak stalem sie s*********m od razu respekt na ulicy dla przykladu.

przestancie sie znęcac nad dziewczyną . Chce być nieczuła i egoistyczna niech bedzie. Niech zobaczy czym to pachnie. czasem potrzebny jest taki odskok. zakocha sie to znów bedzie miła i dobra. Pozdrawiam.

hahaha, resztki człowieczeństwa? przecież dziewczyna pisała, że była uśmiechnięta, zyczliwa, naiwna i spokojna. Ja proponuję życzliwość, uśmiech i spokój zachować.

Gość gość
To będzie sztuczna przede wszystkim to może do szkoły aktorskiej?Tam i towarzystwo jenteligentne tolerancyjne .

Kulturalna* , z klasą i ogładą. Takich kobiet dzisiaj coraz mniej, dzicz większa niż w dżungli zresztą mężczyźni to samo.

Gość gość
ja też !