Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kogo Polki się tak stroją

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mnie zastanawiało dla kogo Polki tak sie malują, stroją? Przecież większość Polaków to brzydkie pasztety, w takiej Norwegii to jest się za kim rozejrzeć a w Polsce? Na cholerę tracić 1,5 h na układanie mega włosów, perfekcyjny makijaż, zapieprz w szpileczkach? nikt nie mówi o jakimś zaniedbaniu ale dla kogo tak sie stroicie?

Gość gość
jesli myslisz w ten sposob to powinienes sie leczyc im wczesniej zaczniesz tym lepiej dla ciebie 🖐️

Gość abecadlo1234567
nie mam pojęcia mi by było szkoda czasu wstawać o 5 rano by k***a zrobić se doskonały make-up może one są jak Rosjanki? Polka to wiadomo że tylko worek na spermę i inkubator podobnie jak w Rosji dlatego kobieta MUDSI być mega zadbana bo jej jedynym wyznacznikiem jest uroda, w normalnych cywilizowanych krajach kobieta nie musi wyglądac jak cud miód orzeszki. Tylko w takiej biedzie umysłowej jak Polska czy Rosja kobiety przesadnie dbają o siebie.

Gość gość
Dokładnie, bardzo ciekawe. Najzabawniejsze są mężatki ~40, które w mojej obecności przeczesują się i stosują chwyt na "kolanko". Z takich ubaw mam po pachy i dokładam wszelkich starań, aby poczuły się jak ostatnie g****o.

Gość gość
jaki to jest chwyt na "kolanko"?

Gość gość
wielu polskich facetów ma jakiś wstręt do dbania o siebie czy ubierania się ładnie, więc uderzają w styl cygańskiego macho sprzedającego kradzione futra na bazarku. no ale kobieta musi być piekna oczywiście, piękna szczupła, zadbana a polaczek może być misiowaty z brzuchalem i wąskimi ramionkami blee

Gość gość
wielu polskich facetów ma jakiś wstręt do dbania o siebie czy ubierania się ładnie, więc uderzają w styl cygańskiego macho sprzedającego kradzione futra na bazarku. no ale kobieta musi być piekna oczywiście, piękna szczupła, zadbana a polaczek może być misiowaty z brzuchalem i wąskimi ramionkami blee

Gość gość
ja mam super przystojnego męża więc mogę się stroić?