Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy korzystałyście z women on web?

Polecane posty

Gość gość

jestem w 6 tygodniu, pękła nam prezerwatywa, mam dwumiesięczne dziecko i nie chcę teraz kolejnego. Jak to wygląda? Jaki jest koszt?

Gość gość
Długo się czeka na przesyłkę? Ja nie wiedzialam, że jestem w ciąży, bo miałam lekkie plamienie, ale zrzucałam to na karb huśtawki hormonalnej po porodzie, na dodatek miałam cc ;(

Gość gość
A dlaczego chcesz zamordować swoje najmłodsze dziecko ?????????????

Gość gość
skoro jestes tak rótko po cc to lekarz powinien zalecic usunięcie

wejdź sobie na ich strone, tak dokładnie wszystko jest napisane Zawsze możesz się z nimi skontaktować choćby mailowo jak masz pytania

Gość gość
Bo jestem bardzo krótko po cesarce i nie chcę teraz drugiego dziecka, więc się ogarnij obrończyni życia poczętego. Dzięki Toksyczna, już wchodzę na ich stronkę.

Gość gość
nikt nie zwrocil uwagi ze to prowo? autorka jest dwa miesiace po cc i w 6 tygodniu ciazy? to kiedy niby uprawiala seks, tydzien czy dwa po cesarce?

Gość gość
Boże, tu to tylko prowo i prowo. Jak tylko skonczylo mi sie krwawienie współżyliśmy, pękła nam prezerwatywa. Nie poszłam po tabletkę"ratunkową", bo w życiu nie spodziewałam się, że płodność wróci tak szybko.

Gość gość
Tak a plodbosc jak u krolika

Gość gość25
Ale ta ciaza zagraza twojemu zyciu i mozesz ja usunac legalnie idz do lekarza

Gość gość
A jak on się powoła na jakąś klauzulę sumienia ? Na pewno nikt się o tym nie dowie. Mieszkam w małym miasteczku, nie chcę by ludzie wytykali mnie palcami.

Gość gość25
Skoro wolisz ryzykowac zdrowie i zycie lykajac konskie dawki hormonow to twoj wybor. Zawsze mozesz pojechac do duzego miasta tam nikt cie nie zna i mozesz robic co chcesz

Szybko zaczelas uprawiac seks po cesarce. Ja mialam zalecenie nie uprawiac przez 8 tygodni.

Gość gość
Ludzie przecież to prowo. Po 8 tygodniach od porodu utrzumują się jeszcze hormony ciażowe. Jaka płodność po 2 tygodniach? Kiepsko ci to wyszło. Następnym razem jak będziesz pisała to zrób większy odstęp między cc a zajsciem w ciąże, bo mało kto uwierzy. Chociaż w sumie te pelikany łykają wszystko.

Gość gość
Chyba lepiej wiem czy to prowokacja czy nie? Gościu , masz rację, najpierw się udam do lekarza , może uda się zorganizować wszystko legalnie i bezpiecznie .

Gość gość
Witam dziewczyny, jestem w posiadaniu zestawu akare 8+1 oryginalnie zapakowany, nie naruszony. Nie ukrywam, że zależy mi na szybkiej bezproblemowej wymianie bez żadnych oszczerstw. Ankaskakanka33@interia.pl pozdrawiam