Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucić tę dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem pod koniec wakacji fajną dziewczynę,ogarnięta laska zdawało by się,ładna,wygadana,klasa maturalna jak ja. To samo miasto lecz inne szkoły,nie znaliśmy się wcześniej. Nieźle się dogadywaliśmy,po miesiącu wylądowaliśmy w łóżku, w sumie kilka razy potem też.Planowaliśmy wspólne andrzejki i sylwestra.A ona przedwczoraj po seksie wyskakuje z tekstem, że tak dobrze jej ze mną w łóżku a jej siostrę bliźniaczkę rzucił właśnie chłopak,więc ma plan żebym pocieszył ją seksem,bo jej żal siostry.Ona myśli,żeby to jakoś zainscenizować,zmówić nas na jeden raz,tylko ja i ta siostra,żebyśmy się nie krępowali. Miałem ją za w miarę normalną ,ale nie wiem czy ona rzeczywiście ma wszystko po kolei.Dziś wysłała mi sms-a,że chce wysondować siorę,co o tym myśli,więc ona na poważnie zaczęła działać,nawet nie wiem do końca czy to jej pomysł czy ich wspólny. Powiem jej chyba adieu,niech spływa z takimi pomysłami,bo jeszcze w jakieś bajoro się wmotam. Sam nie wiem,a może wykorzystać sytuację i przelecieć laskę.

Gość gość
Zaeebista masz fantazje dzieciaku, hahaha :D

Gość gość
Nie zdziwiłabym się, gdyby twoja kooorewka (bo to nie dziewczyna, nie mozna jej tak nazwac) sama obciagala na boku jakims frajerom, skoro Ciebie tak łatwo chce wcisnac w ramiona siostry.

Gość gość
A ja myślę że od bicia konia pomieszało Ci sie we łbie . Lepiej weź się za naukę , a na seks poczekaj ąż dorośniesz . hehehe

Gość gość
Wbrew waszym komentarzom zgodziłem się jednak. Zależnie od okoliczności.Czekamy na wolną chatę ich starszych, dom mają duży ale dmuchamy na zimne. Na pewno w weekend znajdziemy czas gdy gdzieś wybędą.