Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZONADOKTORA1

BEZ MILOSCI MEZA...

Polecane posty

Gość ZONADOKTORA1

mam 23 lata. studiuje prawo. moj maz jest doktorem w niemczech-28 lat. mieszkamy w niemczech. ostatnio mi sie oswiadczyl-biale zloto,z szafirem i biale diamenciki. mamy 4 samochody. oj jedzi jaguarem a boi sie mi dac audi z 2010 roku,bo sie boi zrozwale itd... jak wzbudzic zaufanie i przekonac go zeby mi zaufal ze nie rozwale itd?? druga sprawa -przeprowadzamy sie na poludnie niemiec,kupil dom,ale chce on zatrudnic sprzatczki :( a ja siedziec w domu i nic nie robic, on o mnie dba,rozumiem,ale strasznie mi sie nudzic chce,chce zarzadzac domem,prac ,sprzatac,gotowac itd, a on ze wykluczone -jak go przekonac? wiem ze mnie kocha,planujemy dziecko ,w grudniu wyjezdzamy do angli na dwa tygodnie. tylko on jest taki ze daje mi malo czulosci,a ja tego potrzebuje. co mam zrobic aby go troszke zmienic?

Gość gość
Autorko, nie jesteś Polką?

Gość gość
No cóż... kobieta przed ślubem myśli że po ślubie mąż się zmieni... a mąż liczy na to że jego żona się nie zmieni... no i oboje się mylą. Wygląda na to że jesteś gimbusem który nic nie wie o życiu, wracaj do lekcji. Trzeba umieć wymyślać prowokacje zanim się je zacznie pisać na kafeterii.

Gość gość
kogos poniosla fantazja:D