Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpietnica

wątpliwości przedślubne

Polecane posty

Gość cierpietnica

Kobiety! Za pół roku ślub a ja mam coraz to większe wątpliwości! Biorę ślub z Anglikiem - fajny, odpowiedzialny chłop. Jesteśmy już razem 4 lata. Ale.... - nienawidzę Anglii, a on raczej nie znajdzie pracy w Polsce... Słabo mi jest jak pomyśle, że będe musiala tu mieszkać do końca życia... - jestem wykształcona i uwielbiałam swoją pracę, a tutaj nic porządnego znaleźć nie mogę. To sprawia, że moje życie jest smutne... - boję się co będzie jak np moi rodzice zachorują...jestem jedynaczką - moj facet jest uzalezniony od telewizora i zdarza się, że cały dzień ogląda to g.wno... - on do Polski nie zjedzie, nie ma mowy... -jesteśmy odmiennej wiary (choć chrześcijanskiej) Że też wcześniej jak zaczynaliśmy sie spotykać o tym wszystkim nie pomyślalam...

Gość gość
facet się nie zmieni po ślubie... no way... no chyba, że na gorsze a skoro teraz Ci przeszkadza jego tv-hobby to po ślubie, za rok , dwa będzie raczej gorzej - decyzja należy do Ciebie: bramka nr 1 albo 2 Co do Polski... mieszkać tu i głodować na starość na pseudoemeryturze (której być może wcale nie będzie bo do tego czasu rząd ukradnie 200% kasy)... czy to takie fajne? I don't think so. Mam nadzieję, że pomogłem.

Gość cierpiętnica
W sumie to jeszcze ten telewizor moze jestem w stanie przeboleć ale mieszkanie w tym porypanym kraju to juz nie :(

Gość gość
wyjdz za niego od czego sa rozwody