Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna Kobita

Polecane posty

Gość gość

Oj kochana pokazujesz co to nie ja! a g****o wiesz,tak na prawdę prawie na każdy temat się wypowiadasz,następczyni wrednej się znalazła od siedmiu boleści ;-) idż lepiej poczytać wujka google zebyś wiedziała co pisać :-) ekspertko od porad...

O cos konkretnego ci sie rozchodzi czy probujesz kolejna jatke rozkrecic bo ostatnio sie tu milo zrobilo?

Gość gość
hmm, nie mam zdania na temat Toksycznej, ale jedno jest pewne, to ona była tu przed Wredną, nie odwrotnie, więc nie jest jej następczynią

:classic_cool: 💤 NIKT moja kopia NIGDY nie był, nie mówiąc już o tym, abym ja była czyjąś kopią :D Jeszcze się taki nie urodził :P Do końca tyg. jeszcze was tu pomęcze, później dluugi urlopik będzie od kafe

Ja na tym rąbniętym forum już wszystko widziałam, ale żeby Toksyczną do kogoś porównać.... Masz IQ ameby? :D 🖐️

Gość gość
A ja się zgodzę z tym że toksyczna musi wszędzie wsadzić swoje pięć groszy,ogarnij się! a nie tylko kafe,boże widzisz a nie grzmisz! Idz bo zaczynasz być mecząca ;-)

Ja tu od wielu lat zamęczam kafeteriuszki!!! Znikam na dłużej i powracam z hukiem na jakiś czas 🌼 Pójdę w swoim czasie i zapewne wrócę tez w swoim czasie i w swoim stylu :D Czary mary Buuum !!!

Gość gość
Toksyczna idż do lekarza ;-)

Gość gość
Toksyczna leczysz sie na nerwice?

Gość gość
Toksyczna ty długo już jesteś na kafe? Pamiętasz może takie nicki Owłosiona hemoroida i Rolnik? I jeszcze był chyba A mi kabel usb... To były fajne osoby :)

Gość gość
a co znowu toksyczna wymyśliła ? Bo mi ostatnio napisała ze moje dzieci maja kisiel zamiast mozgu bo wierzą w Swietego Mikołaja .

Gość gość
że co? kisiel bo wierzą w świetego mikołaja! jak tak można! przecież to są dzieci a ona jak była mała to co? nie wierzyła w mikołaja! Puknij się w głowe toksyczna! i nie obrażaj dzieci bo kisiel to może masz ty! a nie one w mózgu, ja bym jej dała jakby ona tak napisała o moich dzieciach, dobrze piszecie idz idz to lekarza i to biegiem **!

eeeeee taaaam, jak zwykle bleef Ode mnie na pewno nie wyszło stwierdzenie ,ze czyjejś dziecko ma kisiel zamiast mózgu, tylko z tego co pamiętam ,ze to jest robienie dzieciom w głowie coś tam ,coś tam ( możliwe ,że kisielu ) najpierw wmawiając coś, a później temu zaprzeczając I widzicie jak kontekst inaczej już brzmi? Dalej się rozkręcicie to już widzę finalna końcówkę tego tematu jak kilka dni temu w poprzednim- upp Toksyczna "przypadkowo" pomyliłam kogoś wpisy z twoimi , ot " niewinna pomyłka" i buziaczek 😘

gość dziś - ja nie przywiązuje uwagi do ników ,więc niestety nie odpowiem przekonująco, ale powiem ,że cos mi świta gość dziś -Lecem do mojego szamana po mój eliksir :D . adiós !!!!

Gość gość
ja tam toksyczna lubie czytac a ze sie wypowiada na prawie kazdym temacie to co? od tego jest to forum no nie ?

Gość gość
pomarańczowi goście nie takie bzdury to piszą, a jakoś nikt się tym nie przejmuje i nikt na nikogo nie nalatuje ani nie zakłada tematów. Nie możecie sobie odpuścić, bo nie rozumiem?