Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanda1958

pomozcie .....co dalej?

Polecane posty

Gość wanda1958

Jestem w wieku przed emerytalnym. Postanowilam odejść id męża ,tylko gdzie..? Do osrodkow pomocy mnie nie przyjma. Slyszalam ze sa tacy ludzie co szukaja kobiety starszej do domu,do zajmowania sie dziecmi,sprzatania,prania. Gdzie szukac takie cos? Dodam ze juz nie mam sil patrzec na meza potwora,wszystkie pieniazki przepija..

Gość wanda1958
Podbijam swój temat

Gość gość
nienawidzę ludzi którzy piszą "pieniążki"

Gość wanda1958
Niestety nie znam żadnego języka,juz jestem za stara. Moge tylko pracowac dla Polakow. Zeby mi tylko Ci kochani Panstwo dali lozko do spania, cos do jedzenia 'moze jakies drobne. Mysle tez ze marnuje swoj czas..

Gość gość
W ogłoszeniach szukać chyba... Wydaje mi się że chyba są tacy ludzie co chętnie dali by ci dach w zamian za pomoc i Twoją pracę.

Gość gość
Błąd moźe to mąź powienien się wyprowadzić?Moźe gdyby się udowodnić źe mąź znęca się nad rodziną to wtedy on powinien się wyprowadzić.

Gość gość
nie wiem co doradzic, ale dobrze robisz :) pora uwolnic sie od meza ktory cie nie szanuje

Gość wanda1958
Dom jest zaniedbany, na nic nie ma pieniędzy, a temu pijakowi na niczym nie zależy niż chlac to wino ze swoimi kompanami poxpzal się Panie Boze

Gość gość
Szukał am juz w ogłoszeniach ale tylko chcą do Niemiec, ja mogę jechać nawet dalej ale do Polakow. My nie mamy nawet wnukow

Gość gość
Ok będę szukała jak coś znajdę to tutaj wkleję

Gość gość
Tak odrazu nie znajdzie się odpowiedniego domu na to trzeba trochę czasu. Ale uwaźam źe naleźy sią tobie połowa wartości domu nawet gdy jest on zaniedbany i wartość jego jest niewielka tobie potrzebny będzie kaźdy grosz.

Gość wanda1958
Slicznie dziękuje Ale tyle ludzi jest w podobnej sytuacji jak ja,smutne to

Gość gość
Może jednak warto iść na kurs niemieckiego? Z silną wolą to i w pół roku się pani ładnie podstaw nauczy. Czasem są darmowe, czy dofinansowywane trzeba szukać. A podstawy to już coś, resztę można wyszlifować za granicą. I wiek tu nie szkodzi, naprawdę :-)

Gość gość
Oj kochana ja się nie nadaje do nauki.

Gość gość
19:52 Nie przesadzaj! Pani ma swoje lata i wie ile to czasu zajmuje Osobie około 40 zajmuje od 4 do 6 lat samo zaczęcie mówić po niemiecku od czasu kiedy już wszystko kuma-a żeby tak było to 2lata chociaż trzeba o szlifowaniu nie wspomnę bo człowiek uczy się całe życie a pani nie do szkoły a do pracy jedzie!

"Pieniążki" - to określenie, które mnie drażni... a wracając do tematu to w Google nie można poszukać ogłoszeń lub sama nie możesz takiego zamieścić gdzieś?

Gość gość
Lady a możesz iść sobie paznokcie pomalować bo ci radzenie innym nie wychodzi?

Gość gość
Szukam i szukam i nic ...

Gość gość
Podnosze swój temat

Gość gość
Do gośc 20:32 jeźeli nie umiesz doradzić to nie pisz byle by pisać bo to głupie.

Gość gość
Może są takie strony internetowe,jak się nazywają gdzie bym mogła więcej takich ofert przeszukać... Ktos wie? Moze macie kobiety kogos znajomego jakas rodzine ktorej ciezko i szukaja ,moge byc babcia nawet dla tego dziecka,umiem to wszystko co w domu,moge zajac sie tez osoba chora, choc nie ukrywam ze wolalabym ugotowac obiad i pilnować dzieci ,nawet takich powyżej roku.

Gość gość
Którąś z Was ,pomoże mi polecić takie strony?

Gość gość
może zamiast szukać takich ogłoszeń, sama daj swoje ogłoszenie na różnych stronach. Może ktoś się odezwie

Gość gość
No właśnie próbował am dac takiego typu ogłoszenie ale nie potrafię,modernizator mi go wyrzuca, a na innej stronie blokadę mi dali na moje ogłoszenie.

Gość gość
A nie myślałaś nad tym by zacząć zarabiać kroczem?

Gość gość
Pod nosze swój temat