Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomorzanka na obczyźnie

Gdzie są dobre chłopaki?

Polecane posty

Gdzie są nasi dżentelmeni? Gdzie uczynni, dobrzy faceci? Czemu jest tyle pozerów, "bad boyów", krętaczy szukających skoku w bok?

Gość gość
Pomorzanka na obczyźnie dziś Gdzie są nasi dżentelmeni? Gdzie uczynni, dobrzy faceci? xxx zabici strzałem w tył głowy i zakopani w charkowskich lasach zginęli bezpotomnie a to co zostało to chamski pomiot buraków z wiochy i komuchów

Gość gość
Jestesmy tu, ale gdzie znalezc was piekne polskie kobiety? Kurcze dzis widzialem taka sliczna w okilarach na east acton. Ehh.. Zawsze je spotykam w najmniej spodziewanum moemensie...

Gość gość
A skąd wiedziałeś, że to akurat Polka? ;) Hejjj zagadaj następnym razem! Szczęściu trzeba pomóc :)

Gość gość
Pewnie Typowy polski kartoflany ryj I musi zyc marzeniami. Lepiej nie zagaduj, bo obrzydzisz lasce dzien

Gość gość
Gdyby do mnie jakiś koleś zagadał na ulicy bo już wcześniej mnie widział to spławiłabym. To musiałaby być czymś poprzedzone np uśmiech, ustąpienie miejsca czy cokolwiek. Tak pojawić się z nikąd to trochę dziwne (to, że ty ją widzisz nie znaczy że ona ciebie zauważyła). Ja muszę tygodniowo kilku takich facetów odganiać, bo co ja z nimi mam wspólnego? Tylko kolejny przechodzeń któremu spodobałam się wizualnie (a on zazwyczaj jakiś oblech albo zbyt wymuskany dyskotekowy chłopiec).

Gość gość
ni ma

Gość gość
przerabne miec wyglad laski na ktora leca same oblechy, wiesniaki, i alkoholicy. Musisz wygladac jak tania dziunia z deskoteki. Takie laski dla mnie sa niewidoczne. nie ta liga bejbe.

Gość gość
No tylko dresy i oblechy zagadują a normalni faceci mają klasę i nie podchodzą do dziewczyny na ulicy. Wiesz dlaczego? Bo to prostackie i pokazuje że lecisz na wygląd. Miałam kilka przyjemnych sytuacji z normalnymi facetami. Raz w ksiegarni siegnełam po taka samą ksiazke co chlopak obok mnie. Nawiązała sie ciekawa rozmowa i na jej podstawie ustalilismy ze mamy podobne zainteresowania. To juz jakas podstawa do rozpoczecia znajomosci, a nie prostackie podchody typu "spodobaly mi sie twoje ciuchy/wlosy/ oczy" i jakieś skomlenie o numer. Masz racje że nie jestem w twojej lidze, nie spojrzalabym na takie coś pałętajacego sie mi pod nogami ;) tacy jak ty nie podchodzą bo wiedzą, że zabiłabym śmiechem. Bejbe haha

Gość gość
Coś w tym jest, że "ot tak" zagadują tylko desperaci, psychopaci i frajerzy.

Ja kocham dresiarzy