Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne i ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witajcie czy jest tu jakas kobieta w ciazy ktora zostawil chlopak mąż w ciazy ? Czy tylko ja zostalam sam w 10 tyg..jestem rozalona , smutna , zla wszystko naraz mam 24 lata .. jak bylo z wami ? Dalyscie rade jak sie wasze zycie potoczylo ola

Gość gość
Lepiej być samej niż z dupkiem i robić za woła. Moja siostra ma na głowie i faceta i dziecko. Lepiej chyba jest mieć tylko dziecko na głowie. Skoro Cię zostawił i ma w nosie twoją sytuację to tylko na korzyść. Mam koleżankę co skończyła medycynę mając dziecko. Co prawda dużo pomogła jej rodzina ale dała radę. Miała 20 lat gdy urodziła.

Gość gość
bylas tylko do seksu... przykre to ale teraz malo ktory facet wartosciowy, wiekszosc to takie zera, tylko zamoczyc i tyle

Gość gość
On od 4 tyg sie nie interesuje dzieckiem . Moim stanem po tygodniu juz znalazl inna i spal z nia .. zostawil mnie bez kasy pracy bez niczego myslalam ze mi serce peknie .. nie umiem sie pozbierać. . Nie wiem jak zyc tak bardzo go kochalam ..ja bym za nim w ogien skoczyla a on mnie zostawil

Gość gość
On od 4 tyg sie nie interesuje dzieckiem . Moim stanem po tygodniu juz znalazl inna i spal z nia .. zostawil mnie bez kasy pracy bez niczego myslalam ze mi serce peknie .. nie umiem sie pozbierać. . Nie wiem jak zyc tak bardzo go kochalam ..ja bym za nim w ogien skoczyla a on mnie zostawil

Gość gość
Olej dupka i pamiętaj by za wszelka cenę zabronic mu kontakt z dzieckiem gdy sobie przypomni za 10lat... Bo tacy idioci też istnieją. Jesteś dorosła i dasz sobie radę. Zobaczysz ile radości przyniesie Ci dziecko ;) Czasem na pewno w trudnych chwilach sobie powiesz, że żałujesz tego wszystkiego no ale ta radość dziecka i wspólne chwile jakoś Ci to wynagrodzą :)

Gość gość
My bylismy zareczeni bylismy 2 lata ze soba

Gość gość
Obiecywal mi ze damy sobie rade ze wiecej bedzie pracowal cieszyl sie ze bedzie tata a pozniej z dnia na dzien kopnal mnie w d...

Gość gość
Jak jesteś jeszcze w stanie ukryć ciąże to bierz się do pracy.... A nawet jako ciężarna możesz pracować chociażby udzielając korepetycji jeżeli z czegoś potrafisz. Ja na sprzedaży głupich stroików i dekoracji sobie dorobiłam. Podpatrzyłam w internecie co i jak, wyposażyłam się w hurtowni i do przodu. Teraz możesz porobić dekoracje na Boże Narodzenie, ludzie lubią ręcznie robione prezenty. Zawsze jakiś grosz wpadnie.

Gość gość
nie kochasz tylko czujesz się oszukana samotna i opuszczona nie bądź desperatka miej godność i podolaj wyzwaniu jak się dalo dupci to trzeba konsekwencje ponieś przecież wiedzialas ze w ciaze zachodzi kobieta nie facio bezmózgi :)))))))))

Gość gość
Jest Ci ciężko, ale lepiej myśl teraz o sobie i dziecku. Zapomnij o tym dupku. A zaręczyny nic nie świadczą. Jak to się mówi kobiety udają orgazm by utrzymać związek, faceci udają związek by utrzymać orgazm...

Gość gość
Dalo sie tylko on chcial dziecka o ja tez a pozniek mnie zostawil ..tak bez powodu wiec nie rozumiem tego ..co do ukrycia juz widac brzuch ciaza zagrozona .

Gość gość
To idź do psychologa z tym problemem jak ci ciężko. W czym problem?

Gość gość
Moge isc tylko myslisz ze pomoze?;*(

Gość gość
pewnie to ludzie kompetentni, mądrzy rozmowa z nim ci napewno pomoże :)

Gość gość
Czasem mysle co ja zlego zrobilamBogu ze mnie tak pokaral ze nie uchronil mnie przed wlasna glupota ze dalam sie powiem brzydko wydymac na dziecko ze nie zapewnilam mu odpowoedniego taty czemu to dziecko jest winne . Czemu to mnie spotkalo czemu

Gość gość
Idź do psychologa bo tutaj Cię tylko zjadą. Skoro byłaś z nim zaręczona to nie byłaś aż tak głupia, pomyśl sobie o takich co zrobiły dziecko w dyskotece...

Gość gość
Oki dzieki za rady lece spac bo rano musze wstac;*) jak ktos mnoe obraza to podchodzi rozumem do mojego bylego .. co innego jest byc w zwiazku i zostac sama w ciazy a co innego jak sie p*****la z kazdym kto popadnie i noe wiedza z kim dziecko ..przepraszam za wyrazenie ale mnie juz ponioslo;*(

Gość gość
Poradnik nowoczesnej kobiety : 1 - do łóżka idę z chamskim macho bo misio taki męski. 2 - do ew wychowania dziecka poszukam głupiego, naiwnego, dobrego... frajera. Punkt pierwszy już odfajkowałaś, pora przejść doppunktu dwa.