Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Projekty tasiemce na ERO

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
no właśnie tez nie bardzo :O zmarszczek mnie, klejnoty bardziej oszlifowane

Najszybszy Panie, to możesz byś samym Królem Julianem:classic_cool: uwielbiam go jako postać pozytywną;) Jeżeli obraziłam, wybacz;)

zrozumiałam matołku :O i uważaj bo zaplujesz sobie klawiaturę bo o monitorze nie wspomnę :O

nie znam człowieka to jakis władca z Afryki? 😴

Gość gość
BEZPIECZEŃSTWO MORSKIE Bezpieczeństwo morskie: kontrola przeprowadzana przez państwo portu Bezpieczeństwo morskie: załadunek i wyładunek na masowcach Bezpieczeństwo morskie: Komitet ds. Bezpiecznych Mórz Bezpieczeństwo morskie: międzynarodowy kodeks zarządzania bezpieczeństwem Bezpieczeństwo morskie: pakiet Erika I Bezpieczeństwo morskie: przyspieszone wprowadzanie tankowców o konstrukcji podwójnokadłubowej Bezpieczeństwo morskie: organizacje dokonujące inspekcji i przeglądów na statkach (wersja przekształcona) Organizacje dokonujące inspekcji i przeglądów na statkach: ramy prawne Bezpieczeństwo morskie: Erika II Zgodność z wymaganiami dotyczącymi państwa bandery Bezpieczeństwo morskie: wspólnotowy systemu monitorowania, kontroli i informowania o ruchu morskim Bezpieczeństwo morskie: pomiar tonażu przestrzeni balastowych na zbiornikowcach z oddzielnymi przedziałami balastowymi Reguły i normy bezpieczeństwa statków pasażerskich Bezpieczeństwo morskie: system obowiązkowych przeglądów dla bezpiecznej, regularnej żeglugi promów typu ro-ro i szybkich statków pasażerskich Odpowiedzialność przewoźników pasażerskich na morskich drogach wodnych z tytułu wypadków Bezpieczeństwo morskie: wyposażenie statków Satelitarny system monitorowania statków (VMS) TRANSPORT MORSKI A ŚRODOWISKO Strategia dotycząca lepszych praktyk demontażu statków Strategia w celu ograniczenia emisji do powietrza ze statków dalekomorskich Bezpieczeństwo morskie: zakaz stosowania związków cynoorganicznych na statkach Bezpieczeństwo morskie: zapobieganie zanieczyszczeniu morza przez statki Zanieczyszczenie pochodzące ze statków i sankcje karne Bezpieczeństwo morskie: Konwencja o olejach bunkrowych Bezpieczeństwo morskie: fundusz odszkodowań za szkody spowodowane zanieczyszczeniem olejami ŻEGLUGA ŚRÓDLĄDOWA Promowanie transportowej żeglugi śródlądowej „NAIADES” Żegluga śródlądowa: poprawa struktury Żegluga śródlądowa: polityka w zakresie zdolności przewozowych floty wspólnotowej Żegluga śródlądowa: wzajemne uznawanie krajowych patentów żeglarskich dotyczących żeglugi śródlądowej Żegluga śródlądowa: przewoźnicy niemający stałej siedziby w państwie członkowskim Żegluga śródlądowa: harmonizacja warunków uzyskiwania krajowych patentów kapitanów łodzi Żegluga śródlądowa: transport towarów lub pasażerów w żegludze śródlądowej między państwami członkowskimi Żegluga śródlądowa: warunki czarterowania i wyznaczania stawek przewozowych Żegluga śródlądowa: usługi informacji rzecznej Wymagania techniczne dla statków żeglugi śródlądowej Transport lądowy towarów niebezpiecznych

wychowałaś się na Madagaskarze?

Gość gość
CELE Europejska polityka transportu morskiego do 2018 r. Plan działania na rzecz zintegrowanej polityki morskiej Program promocji żeglugi morskiej bliskiego zasięgu Bezpieczeństwo morskie: Europejska Agencja ds. Bezpieczeństwa na Morzu W kierunku europejskiego obszaru transportu morskiego bez barier Prawa pasażerów podróżujących drogą morską i drogą wodną śródlądową RYNEK WEWNĘTRZNY Swoboda świadczenia usług, konkurencja, nieuczciwe praktyki cenowe i swobodny dostęp do handlu morskiego Swoboda świadczenia usług transportu morskiego Ubezpieczenie armatorów od roszczeń morskich Swoboda świadczenia usług w państwach członkowskich (handel morski) Formalności sprawozdawcze dla statków Pomoc państwa dla przemysłu stoczniowego (I) Bezpieczeństwo morskie: rejestracja osób podróżujących na pokładzie statków pasażerskich Transfer statków towarowych i pasażerskich z jednego rejestru do drugiego wewnątrz Wspólnoty Sprawozdania statystyczne w odniesieniu do przewozu rzeczy i osób drogą morską INFRASTRUKTURA PORTOWA Infrastruktura portowa: zielona księga Infrastruktura portowa: wysokiej jakości usługi w portach morskich Portowe urządzenia do odbioru odpadów wytwarzanych przez statki i pozostałości ładunku LeaderSHIP 2015 CELE I ORGANY Europejska polityka transportu morskiego do 2018 r. Plan działania na rzecz zintegrowanej polityki morskiej Program promocji żeglugi morskiej bliskiego zasięgu Bezpieczeństwo morskie: Europejska Agencja ds. Bezpieczeństwa na Morzu W kierunku europejskiego obszaru transportu morskiego bez barier Prawa pasażerów podróżujących drogą morską i drogą wodną śródlądową RYNEK WEWNĘTRZNY Swoboda świadczenia usług, konkurencja, nieuczciwe praktyki cenowe i swobodny dostęp do handlu morskiego Swoboda świadczenia usług transportu morskiego Ubezpieczenie armatorów od roszczeń morskich Swoboda świadczenia usług w państwach członkowskich (handel morski) Formalności sprawozdawcze dla statków Pomoc państwa dla przemysłu stoczniowego (I) Bezpieczeństwo morskie: rejestracja osób podróżujących na pokładzie statków pasażerskich Transfer statków towarowych i pasażerskich z jednego rejestru do drugiego wewnątrz Wspólnoty Sprawozdania statystyczne w odniesieniu do przewozu rzeczy i osób drogą morską INFRASTRUKTURA PORTOWA Infrastruktura portowa: zielona księga Infrastruktura portowa: wysokiej jakości usługi w portach morskich Portowe urządzenia do odbioru odpadów wytwarzanych przez statki i pozostałości ładunku LeaderSHIP 2015

Matołek się nakręcił i nie może wyhamować :O ale ja wysiadam z tej karuzeli 🖐️ Miłego :)

Gość gość
ty pomarańcza wyluzuj trochę

a ja zostanę chętnie i mam pytanie dotyczące Bezpieczeństwa morskiego a konkretnie punku:"Odpowiedzialność przewoźników pasażerskich na morskich drogach wodnych z tytułu wypadków"😴 czy jak pasażer złamię sobie nogę przed rejsem, ale już na statku to może ubiegać się o ubezpieczenie?

i chodzisz w tych takich słomianych spódniczkach i boso?😴

Gość gość
wam mozna wysłac pierwsze lepsze zdjęcie z neta i sobie uroicie , że to faktycznie tej spod nicka. Matołki bez życia :(

Dokładnie tak, butów nie mam, jedzenia również, ale Laptop przysłali , aby być bliżej świata :classic_cool: Podobno Fb jest na topie, a ja nie mam konta:( Panie Gościu. Dlaczego obrażasz Sorellę? Niefajne to jest :O

ja też nie mam facebooka, czy to oznacza że nie jestem na topie?:O a Ty się tam nie poparzysz od tego wulkanu tak na boso?

Gość gość
bo ta stara raszplo od samego początku cafe mnie wkuuuvwia !!!!

Wulkan jest nieaktywny:) Ale od gorącego piasku można sobie stópki poparzyć, wysoko wtedy podskakuję:classic_cool:jestem w tym mistrzynią😴

Gość gość
"Pewna" a lepiej powiedz jaki był twój poprzedni nick i skończ p**************.ć . Bo póki co posmiewisko z siebie robisz. Lata jak suka z cieczką. Niesmaczne

Gość gość
obie tępe sucze których nikt nie lubi :D:D

Gość gość
kto nie lubi sorellli palec do góry !

Po części jestem , zaliczam się do samic, przecież kobietą jestem. A skoro mam "ochotę" tzw" cieczkę" jak to nazwałeś, to chyba oznacza, że mój organizm funkcjonuje prawidłowo 😴

fajnie masz Pani pewna jestem ja zawsze chciałem mieszkać w jakimś ciepłym kraju, ale bocian mnie zrzucił w PL ale nie narzekam, tylu wariatów na m2 nigdzie indziej nie ma jak mawiał mój dziadek: są ludzie i taborety, w PL to głównie taborety

Niektórzy Panie Najszybszy rodzą się klamkami, takimi pomarańczowymi 😴 Wyślę Ci zaproszenie, zapolujemy na mamuty :classic_cool: