Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helpful96

Kobieta po gwałcie .

Polecane posty

3 lata temu zostałam zgwałcona. To było najgorsze doświadczenie w moim życiu, byłam dziewicą. Nie spałam po nocach, budziłam się w nocy z płaczem. Najgorszy był strach, wszędzie bałam się że go spotkam, zastanawiałam się czy on tego żałuje. Nie potrafiłam otworzyć się na seks, próbowałam z byłymi partnerami, ale za każdym razem widziałam jego twarz, uśmiech i kończyło się na płaczu. Jakiś czas temu poznałam chłopaka, którego bardzo kocham. W końcu się udało, przy nim zapominam o wszystkim, uprawiamy seks i jesteśmy razem szczęśliwi. Piszę to, bo chcę pokazać kobietom z tym samym doświadczeniem, że nie mogą przestać wierzyć w siebie i muszą walczyć z przeszłością. Jak widać prawdziwa miłość może uleczyć każdą ranę ! ;)

Gość gość
gratulacje! :)

Gość prawictwo pospolite 125
a w jakich okolicznosciach ten gwałt ? Na pewno w ciemnej uliczce i wieczorem ?

Nikt chyba by w biały dzień przy ludziach tego nie zrobił ... Myślę, że miejsce nie ma tutaj znaczenia .

Gość gość
a bylaś z tym na policji ??

Gość gość
Prawictwo dla Twojej szowinistycznej świadomości kieruję info: większość gwałtów dokonuje osoba znajoma - i nie, nie sa to ciemne uliczki tylko np. dom, samochód itp A autorce życzę powodzenia

Gość gość
to byłas dziewica, i miałas byłych partnerów?

Gość gość
Najwidoczniej z byłymi partnerami nie uprawiala seksu. Jest w tym coś dziwnego?

Gość gość
Widać sa ograniczeniu ludzie i dla każdego partner to ten kto Ci wkłada, a nie ten z kim wspólnie spędzasz czas, planujesz coś itd. Tak chyba łatwiej tym osobom - zamiast mówić, że rozłozyły nogi/wsadziły byle komu to mówią "miałem/am partnera/kę"

Nie miałam wcześniej partnerów seksualnych, a po prostu byłam w związkach. Mówię o tym, że po gwałcie na seks nie mogłam się otworzyć. Do czasu ; ) .

Gość gość
opisz jak wyglądała sprawa z gwałtem, w szczegółach /rozpina spodnie i zaczyna masować pena/

Gość gość
daj foto krocza :-)

Nie oczekuję współczucia, a może raczej trochę szacunku i zrozumienia ? Komentarze typu " daj foto krocza " są bezczelne i płytkie.

Gość gość
Pokaż krocze szmato