Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Manipulacja ludzmi efektyyy

Polecane posty

Gość gość

Mialam rozne okresy w zyciu,szukalam swojej osobowosci,przechodzilam bunt,momentami nawet siebie doprowadzalam do wscieklosci. Mialam juz chyba każdą cechę , teraz mam normalny charakter ale był okres, kiedy bylam miła, uczynna, mądra, ale nie przymulona, mialam zainteresowania, bylam ostrożna, potrafilam pogadac na kazdy temat x potem zmieniłam się w trochę drapieżną osobę, pokazywałam pazurki kiedy chciałam,czasami bylam ironiczna x nastepnie zmienilam sie w cynika, narcyza, dobrze znam ludzi i potrafie manipulowac jak zechce, czesto udawalam glupsza niz jestem,lubilam swobodne zycie, imprezy, nie uczylam się bo mi sie nie chcialo, raz specjalnie na zlosc rodzicom oblałam klasę,ponadto ze szkoly wypisalam sie na wlasne zyczenie facetami bawilam sie wtedy, juz mi nie zależało, tak jak wczesniej,chociaz umialam sprawic takie pozory, czasami totalnie niedojrzała,nieodpowiedzialna,leniwa nie liczylam sie z opinia ludzi x i to mnie zdziwilo najbardziej, ze ludzie lgneli do mnie gdy bylam taka jak w ostatnim opisie, i to zarowno kolezanki, przyjaciolki jak i faceci - koledzy , i potencjalni faceci x rozumiem, przezyc przygode ale chciec sie angazowac uczuciowo czy przyjaznic z taka osoba ?

Gość gość
ja manipuluja koietami i dobrze na moja korzysc wychodze ;)

Gość gość
noo pewnie tak jezeli trafisz na glupie gesi... bo inteligentne kobiety szybko to wyczują i zrobią tak,ze to ty bedziesz zmanipulowany nawet o tym nie wiedzac:P

Gość gość
Byłam podobna jak w twoim opisie. podobne przechodziłam etapy. Nienawidziłam się w tej roli :O postanowiłam to zmienić kiedy poznałam niezwykłego faceta. Dziś rzeczywiście mam mniej znajomych a flirtowanie nie sprawia mi żadnej radosci. Chce zbudować zdrowe relacje z tym jednym. Fantastycznie się czuję sama ze sobą:)

Gość gość
efekt może być taki,że manipulowany może nie chcieć widzieć na oczy manipulanta.Z czasem wszystko wyjdzie ,